02 / 05 / 2024

Emrah yeni malikane

Emrah yeni malikane

Emlak alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, Bodrum Konacık’ta lüks bir malikâneye sahip oldu.

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında yeni gelişme!

Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan ve 30 kişiye mezar olan Emrah Apartmanı'na yönelik açılan davada binanın müteahhidi olan sanık, asıl müteahhit olmadığını dile getirdi. 

Sandra Bullock, Beverly Hills'ten yeni bir malikane aldı!

57 yaşındaki Oscarlı oyuncu Sandra Bullock, Los Angeles'ın lüks muhiti Beverly Hills'te 2.7 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı.

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Miley Cyrus yeni malikane aldı!

'Hannah Montana' serisiyle çocuk yaşta şöhreti yakalayan Miley Cyrus 4.5 milyon dolara yeni malikane aldı...

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye doğum hediyesi 80 milyonluk malikane!

İngiltere'nin Arsenal takımında top koşturan ünlü futbolcu Mesut Özil, yeni doğum yapan eşi Amine Gülşe'ye doğum hediyesi olarak 80 milyonluk malikane satın aldı....

Mustafa Emrah Özdemir yeni şirket kurdu!

Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yeni şirket kurdu. Kristal Global Gayrimenkul Beşiktaş'ta 7 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bir ev aldı!

30 yaşın altında en zengin üyesi olan Kylie Jenner, sevgilisi ve minik kızıyla yaşamak için servet değerinde bir malikane aldı. Jenner, yeni evi için 13 milyon dolar ödedi.

Meta Bilişim A.Ş.'den yeni proje sinyali!

Meta Bilişim İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, doğru planlama ile doğru yerde yatırım yapmak istediklerini ve yeni proje için yer arayışında olduklarını açıkladı.

Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara malikane aldı!

23 kez Grand Slam kazanarak bu alanda rekor kıran tenisin efsanesi Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara yeni malikane aldı...

Floyd Mayweather Los Angeles’tan 90 milyon liraya malikane aldı!

Amerikalı boksör Floyd Mayweather, Los Angeles’ta 90 milyon liraya yeni bir malikane aldı. Modern ve konforlu imkanlarla donatılı malikane, altı odalı.

Rihanna, Los Angeles'tan 6.8 milyon dolara malikane aldı!

Dünyaca ünlü star Rihanna yeni aldığı ev için kesenin ağzını açtı, ünlü yıldız, Los Angeles'tan 6.8 milyon dolara malikane satın aldı.

Emrah yeni malikane Haberi

Emrah yeni malikane

‘Aşk ve Mavi’ dizisinin Ali’si Emrah Erdoğan, gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Bodrum Bitez’deki yazlık villasını satan oyuncu, malikâne satın aldı. 2 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerine kurulu olan lüks malikâne, Konacık’ta yer alıyor. Emlak zengini olduğu konuşulan Erdoğan, artık yaz aylarını ailesiyle burada geçirecek.


Emrah, geçtiğimiz yaz Bitez’deki yazlığında komşularıyla büyük bir kavga yaşamıştı. Ortak bahçe kullanımı nedeniyle çıkan tartışma, güvenlik kameralarına da yansımıştı. Şarkıcının mahkemeye taşınan olayın ardından daha fazla orada yaşamak istemediği için yazlığını sattığı iddia...