08 / 05 / 2024

Emrah Yiğiter

Emrah Yiğiter

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Yiğiter tarafından 200 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi, Efes Sokak'ta kuruldu.

Indexon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Indexon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yiğiter ve Seyed Amır H.Sadr tarafından kuruldu.

Alin Homes Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alin Homes Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alın Başgül Yiğiter tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yiğiter Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yiğiter Yapı Denetim Limited Şirketi Burak Güven ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kıbrıs Girne'deki eski apartman tehlike saçıyor!

Kıbrıs Girne'deki eski apartmanın duvarlarından sökülen beton parçaları Yiğiter Market önünde park halinde bulunan araça düştü. Beton parçalarının düştüğü sırada can kaybı ve yaralanma olmayışı ise büyük şans olarak yorumlandı.

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Yiğiter tarafından 200 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi, Efes Sokak'ta kuruldu.

Bien Seramik Çanakkale Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisini açtı!

Bien Seramik’in Çanakkale’de açılışını düzenlediği Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisinin açılış törenine ilgi yoğundu. Bir çok siyasi ve bürokratın katıldığı törende Çanakkale Valisi Ahmet Çınar da vardı.

Kristal Kule'yi 303 milyon Euro'ya Finansbank aldı!

Finansbank'ın sahibi Yunan NBG, Soyak Grubu tarafından 4.Levent'te inşa edilen 40 katlı Kristal Kule'yi satın aldı. 303 milyon euro peşin ödeme yaparak 40 katlı kuleyi satın alan Yunanlı NBG, Genel Müdürlük binasını kuleye taşıyacak.

Murat Yiğit, Kozağaç TOKİ okul binalarında incelemelerde bulundu!

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Kozağaç TOKİ 8 derslikli ilkokul ve 8 derslikli ortaokul binalarında ve İmam Hatip Lisesi Pansiyon binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Faruk Akdoğan dev projelerle Niğde'yi marka şehir yapmayı hedefliyor!

Niğde Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Faruk Akdoğan dev projelerle Niğde'yi marka şehir yapmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Akdogan "Halkımıza hizmet etmek bize mutluluk veriyor, isimizi severek yapıyoruz" dedi.

Ereğli'yi anlatan minyatür sergisi açıldı!

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören 250 öğrenci, Ereğli'yi anlatan ve atıklardan yaptıkları minyatür eserlerin bulunduğu sergi açıldı. Belediyenin katkıları ile açılan sergi 15 Mart'a kadar açık kalacak...

Hasan Akgün: Projelerimizle Büyükçekmece'yi uçuracağız!

Mimoza Evleri'nde " 41 Kere Maşallah " sürpriziyle karşılaşan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün yaptığı açıklamada "Projelerimizle Büyükçekmece'yi uçuracağız" dedi.

Sur Yapı Metrogarden AVM’yi nisan sonunda açıyor!

Sur Yapı, haziran ayında faaliyete geçirdiği AXİS Kağıthane’nin ardından Metrogarden AVM’yi nisan sonunda açıyor. Şirketin hedefi 2015 yılının sonuna kadar 2 milyar dolarlık yeni yatırımda bulunmak....

Mehmet Özhaseki: Kayseri'yi Anadolu'nun merkezi yapacağız!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kadın Kolları'nın Gültepe Mahallesi'nde düzenlediği toplantıya katıldı. Özhaseki, belediyecilikte asıl hedeflerinin Kayseri'yi Anadolu'nun merkezi yapmak olduğunu söyledi...

Emrah Yiğiter Haberi

Emrah Yiğiter

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Yiğiter tarafından 200 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi, Efes Sokak'ta kuruldu. 


Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve...