03 / 05 / 2024

Emre Aksoy trabzon

Emre Aksoy trabzon

2007′nin sonunda tekrar Trabzon’a dönerek 2008 yılında AKS Grup İnşaatı kuran ve kurulduğundan beri yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmakta olan Emre Aksoy kimdir? İşte Emre Aksoy..

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

AKS İnşaat, Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesine girdi!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cçç Aks Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün emre Aksoy imzasıyla kuruldu.

AKS Grup İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edecek!

Trabzonlu AKS Grup'un Başkanı Emre Aksoy, İstanbul Büyükçekmece'deki 'AKS City' evlerinden ilk alanlara şu ana kadar yüzde 25 kazandırdıklarını söyledi. Aksoy, "İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

AKS Grup AKS Focus toplantısı 24 Şubat'ta!

Trabzon'lu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kurulan AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi.

Emre Aksoy kimdir?

2007′nin sonunda tekrar Trabzon’a dönerek 2008 yılında AKS Grup İnşaatı kuran ve kurulduğundan beri yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmakta olan Emre Aksoy kimdir? İşte Emre Aksoy..

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

AKS Grup İnşaat Turizm Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Emre Aksoy ve Malike Aksoy ortaklığıyla 5 milyon TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

MRDM Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRDM Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te, Pendik 'te Adem Bayram, Emre Aksoy ortaklığında kuruldu.

Mehmet Atalay: Hedefimiz Trabzon'a Disneyland'ı kavuşturmak!

AK Parti Trabzon Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Gençlik Spor ve Basın ve İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Emre Akgün ve partililerle bir araya geldi.

Yaşar Doğu'nun evine Hüseyin Aksoy sahip çıktı!

Yaşar Doğu'nun metruk haldeki evine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy el attı. Aksoy, HABERTURK'ün gündeme taşıdığı ayıpla ilgili olarak, 'O ev yaşatılacak' dedi

Trabzon Vakıflar, şžebinkarahisar Tamzara Camisi'ni restore ettiriyor!

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü Giresun şžebinkarahisar Tamzara Mahallesi Camii ve müştemilatını onartacak. 330 takvim günü içinde bitirilmesi gereken  ihale 15 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilecek

Emre Matraş'ın kira borcunu annesi ödedi!

Matraş Deri'nin veliahtı Emre Matraş ve eşi Yeşim Erçetin, maddi zorluklar nedeniyle Acarkent'teki evlerinden çıkartılma durumuyla karşı karşıya kalınca Emre Matraş'ın annesi olaya el koydu

Trabzon'da icradan 1 milyon 713 bin TL'ye akaryakıt istasyonu!

Beşikdüzü İcra Müdürlüğü, Trabzon İli, Beşikdüzü İlçesi, çeşme önü Mahallesi, Yalı Mevkiinde yer alan bulunan 2 bin 403 metrekare tarlayı satışa sunuyor. Yarla üzerinde akaryakıt ve LPG ikmal istasyonu olan 7 katlı bir bina yer alıyor

Emre Aksoy trabzon Haberi

Emre Aksoy trabzon

Emre Aksoy kimdir?

Emre Aksoy; 1981 yılında Trabzon’un Sürmene ilçesinde doğdu. Ticari hayatına 2000 yılında Trabzon’da gıda sektörüyle başlayan Emre Aksoy daha sonra 2004-2007 arası Bodrum’da inşaat sektöründe faaliyet gösterdi. 


2007′nin sonunda tekrar Trabzon’a dönerek 2008 yılında AKS Grup İnşaatı kurdu ve kurulduğundan beri yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmaktadır. 


AKS Grup İnşaatın yanı sıra; AKS Yapı Market, Aksoylar Tavukçuluk, Sandal Otel, Hur-ma Yemek Sanayi, Emma Lojistik, Cancan Emlak ve Kebapçım Restoran‘ın da sahibidir. 


2010 yılında Trabzon’da ki iş adamları ile bir araya gelerek Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği’ni kurdu ve halen TSGİAD‘ın yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. 


Deniz Üssü ve Eğitim Vadisi gibi projeleri TSGİAD ile Trabzon’a kazandırabilmek adına yoğun çaba sarf etti. Bu projeler ile ilgili çalışmaları devam etmektedir. 


Aksoy, evli ve...