27 / 04 / 2024

Emre Altuğ nereye taşındı

Emre Altuğ nereye taşındı

Emre Altuğ, tek celsede boşandığı 7 yıllık eşi Çağla Şikel'in karşı sokağına taşındı. Yakışıklı popçu çocuklarının hasretine dayanamadı.

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Emre Altuğ'un annesinin evini Semiha Yankı aldı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı.

İşte Çağla Şıkel'in Balmumcu'daki villası!

Manken-Sunucu Çağla Şıkel, çocuklarıyla birlikte Balmumcu'daki 4 katlı villada yaşıyor. Emre Altuğ ile 2008'de evlenip 2015'te boşanan Şıkel'in evini görenler şaşırıyor.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Emre Altuğ Alaçatı'daki otelini satıyor!

Emre Altuğ, 2013'te Alaçatı'da bir otel ve bar açtı. 3 yıl içerisinde evliliği bitip annesini kaybeden ünlü popçu, kötü şans getirdiğine inandığı otelini elden çıkarıyor.

Emre Altuğ, Bay Soko Otel'in ortaklığından ayrıldı!

Alaçatı’da çicekler içerisin’de açılan Bay Soko adlı butik otelin sahipleri ünlü sanatçı Emre Altuğ ile ağabeyi Ahmet Altuğ ortaklığı bitti.

Emre Altuğ Ulus'a taşındı!

Emre Altuğ, tek celsede boşandığı 7 yıllık eşi Çağla Şikel'in karşı sokağına taşındı. Yakışıklı popçu çocuklarının hasretine dayanamadı.

Emre Altuğ evleri ayırdı, Arnavutköy'e taşındı!

Çağla Şıkel-Emre Altuğ evliliği resmen olmasa da fiilen bitti. Tüm eşyalarını toplayan Altuğ, kendisine yeni bir ev tuttu. Sanatçı, Arnavutköy'e yakın bir yerde oturmaya başladı.

Emre Altuğ, Bay Sako isimli butik otelini Alaçatı'da açtı!

Bay Sako adını verdiği butik otel, onun çocukluk hayaliymiş. Müzik ve tiyatronun dışında bir gün turizm işine gireceğini lise yıllarında bile söylermiş. Emre Altuğ, iki hafta önce Çeşme Alaçatı’da açtığı otelini anlattı

Emre Altuğ Alaçatı'da aldığı taş evi otel yapacak!

200 yılında mağazacılığa adım atan şarkıcı Emre Altuğ, Çeşme Alaçatı'da taş ev satın aldı...

Emre Çamlıbel Türk İnşaat Sektörünün Geleceği panelinde konuştu!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD) tarafından düzenlenen Dinamikler 2013 14. Proje Yönetim Kongresi’nde ‘Türk İnşaat Sektörünün Geleceği’ paneline konuşmacı olarak katıldı...

Mimar Emre Arolat Taksim konusunu uzmanlarla tartışıyor!

İstanbul’da son günlerin tartışılan konusu Taksim, ünlü mimar Emre Arolat’ın moderatörlüğünde düzenlenecek panelde tartışmaya açılacak.

Emre Çamlıbel: Yeşil konut kredisiyle bir ilke adım attık!

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, uluslararası çevre sertifikalarına aday olan projeler için doğrudan yeşil konut kredisi kullanabileceklerin söyledi...

Emre Altuğ nereye taşındı Haberi

Emre Altuğ nereye taşındı

Kısa bir süre önce 7 yıllık eşi Çağla Şikel'den tek celsede boşanan yakışıklı şarkıcı Emre Altuğ, çocuklarının hasretine dayanamadı. Her fırsatta çocuklarına ne kadar düşkün olduğunu söyleyen Altuğ, boşanmasına rağmen Çağla Şikel'e komşu oldu. Altuğ, eski eşinin Ulus'ta oturduğu evin karşı sokağında bir eve taşındı.



Emre Altuğ, eski eşine bu kadar yakın bir eve taşınmasına gerekçe olarak da çocuklarına olan özlemini gösterdi. Başarılı müzisyen, ''Çocuklarımı çok ama çok özlüyorum. Bana yakın olsunlar. Buluşacağımız zaman vakit kaybetmeden onlar ile beraber olmak, sokaktan geçerken yüzlerini bile görmek bana yeter'' diyor.


Sözcü -...