30 / 04 / 2024

Emre Altuğ otel satıyor

Emre Altuğ otel satıyor

Emre Altuğ, 2013'te Alaçatı'da bir otel ve bar açtı. 3 yıl içerisinde evliliği bitip annesini kaybeden ünlü popçu, kötü şans getirdiğine inandığı otelini elden çıkarıyor.

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Beyoğlu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şimşek tarafından kuruldu.

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Hıs Dorak Turizm Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hıs Dorak Turizm Otel Yatırımları ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 64 milyon 583 bin 673 TL sermaye bedeli ile Halil Emre Özkur, Mustafa Pilav, Yujı Iwama ve Shıgeru Nakatani ortaklığıyla kuruldu...

Emre Altuğ'un annesinin evini Semiha Yankı aldı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı.

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGS Otel Turizm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Temel ve Aziz Emre Turan ortaklığında 14 Aralık 2017'de  20 bin TL sermaye ile kuruldu. 

İşte Çağla Şıkel'in Balmumcu'daki villası!

Manken-Sunucu Çağla Şıkel, çocuklarıyla birlikte Balmumcu'daki 4 katlı villada yaşıyor. Emre Altuğ ile 2008'de evlenip 2015'te boşanan Şıkel'in evini görenler şaşırıyor.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Emre Altuğ Alaçatı'daki otelini satıyor!

Emre Altuğ, 2013'te Alaçatı'da bir otel ve bar açtı. 3 yıl içerisinde evliliği bitip annesini kaybeden ünlü popçu, kötü şans getirdiğine inandığı otelini elden çıkarıyor.

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi, Emre Enginertan Şube Müdürlüğünde 500 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde açıldı.

Emre Altuğ otel satıyor Haberi

Emre Altuğ otel satıyor

Bodrum müdavimi olan ancak Çağla Şikel ile evlendikten sonra Çeşme'de tatil yapmaya başlayan Emre Altuğ, ağabeyi Ahmet Altuğ ile 2013 yılında Alaçatı'da Bay Sako adlı otel ve Duble Bar açmıştı. Ünlü popçu, işletmelerini devretme kararı aldı. Emre Altuğ'un bu kararı alma nedeni ise yaşadığı kötü olaylardı.






2015'te Şikel'le 7 yıllık evliliği biten ünlü popçu, geçtiğimiz haftalarda ise annesini kaybetmişti. Otelin kendisine kötü şans getirdiğine inanan Emre Altuğ, bu yüzden mekanını devretme kararı aldı. Altuğ, buradan gelecek parayı ise müzik kariyerinde kullanacak.



Kahraman...