05 / 05 / 2024

Emre Azer özgeçmiş

Emre Azer özgeçmiş

AREAS'ta 10 yılı aşkın süredir Konut Projeleri Satış Koordinatörü olarak görev yapan Emre Azer, Mayıs 2014'te www.emlakkulisi.com'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak göreve başladı. Peki, Emre Azer kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

“Ücretlerdeki artış, döviz kurunu da yükseltecek mi?” sorusuna ünlü ekonomist Emre Alkin’den yanıt

Ücretlerdeki artışın döviz kurunu yükselteceği şeklindeki görüşler gerçeği yansıtıyor mu, özellikle asgari ücrete yapılan zammın ardından kurda bir patlama yaşanır mı? İşte bu soruyu Prof. Dr. Emre Alkin yanıtladı.

Asgari ücrete zam oranı belli oluyor! 5 bin 880 TL mi olacak? Emre Şirin anlattı

ENA Strateji Kurucusu ve Finans Uzmanı Emre Şirin, asgari ücrete yapılacak ara zamma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Sitede oturan herkesi ilgilendiriyor! Aidatlar düşecek mi?

Koronavirüs salgını nedeniyle spor salonu, hamam, sauna gibi yerler ikinci bir emre kadar kapatıldı. Bu tarz sosyal alanları bulunan sitelerde ise merak edilen konu aidatlar oldu. Peki aidatlar düşecek mi? İşte tüm merak edilenler...

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Azer Turk İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azer Turk İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Emre Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu!

Satış ve Pazarlama sektörünün tecrübeli ismi Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Folkart gelişmiş teknolojilerle yeni yaşam alanları kuruyor!

Folkart Yapı Kurumsal Gelişim Ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber, "Folkart olarak, geleneksel kalıplardan farklı, gelişmiş teknolojilerle donanmış yeni yaşam alanları kuruyoruz. Fuar için belirlediğimiz slogan gibi, İzmir için gelecek diyoruz” dedi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Emre Azer özgeçmiş Haberi

Emre Azer özgeçmiş

Emre Azer kimdir?

Emre Azer, 11 Eylül 1978 İstanbul doğumlu. Lise öğrenimini 1995 yılında Tuzla Anadolu Teknik Lisesi'nde tamamlayan Emre Azer, 2001 yılında ise Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.


Bugün toplam 15 senelik iş tecrübesine sahip olan Emre Azer iş hayatına Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş'de Kurumsal Satış Yöneticisi olarak başladı.Ocak 1999 - Aralık 2001 tarihleri arasında burada görev aldı.


Daha sonra Acıbadem Sigorta A.Ş'de satış müdürü olarak başlayan Emre Azer burada Aralık 2001 - Ocak 2004 tarihleri arasında çalıştı.


İş tanımı:

Acıbadem Sigorta A.Ş ye ait sağlık sigortası ürünlerinin satışını yapmak, satış ekibinin eğitim sürecinde aktif rol oynamak, ekibi sahaya çıkabilecek hazır hale getirmek ve satış süreçlerinde ekibin tüm faaliyetlerinde destekleyici rol üstlenmek. Ayrıca satış ekibinin performans kriterlerini takip etmek...