20 / 05 / 2024

Emre Bağuç

Emre Bağuç

Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat Turizm Teknolojileri Limited Şirketi, Emre Bağuç tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Nurtaç Caddesi'nde kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Başkurt ve Serghei Arabadjı ortaklığında kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Anatolian Elektrik Makina İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolian Elektrik Makina İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Başkan ve İbrahim Anadolulu ortaklığında kuruldu. 

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Pamukçu tarafından kuruldu.

İnşaatta en az 20 yıl kriz olmaz!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş "Şu an sektörde görülen durgunluk faiz ve kur yüzünden. Yaşanan durgunluk, bir krize işaret etmiyor. Önümüzdeki 20 yıl boyunca da bu sektör krize girmez. Sektör, 2020'de sıçrama yapacak" dedi.

Buharlaşan arsası için AİHM'e gidiyor!

Uzun bir süredir İstanbul'da yaşayan Dumlupınar Ailesinin başı şu sıralar, 'buharlaşan' arsa nedeni ile dertte...

AVM'ler ve markalar arasında arz-talep uyuşmazlığı!

Perakende sektöründe hareketlilik başladı. Birçok yeni AVM projelerini kapılarını açtı. Rahime Baş Uçar, AVM yatırımcıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Emre'nin kentsel tasarım için 200 imzayla Başkan'ın kapısını çaldılar!

Emre'nin kentsel tasarım projesinden mahrum kalmasına neden olan 20 mahalle sakini hatasını anladı. Mahalle Muhtarı Suvay, aralarında daha önce itiraz edenlerin de bulunduğu 200 mülk sahibinden imza alıp, Kentsel Tasarım Projesi'nin uygulanması için Belediye'ye başvurdu.

Ef Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Osman Emre Duran ve Fuat Emre Başyurt imzasıyla kuruldu.

Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu'nda son durum!

Trabzon’un Araklı ilçesi sınırlarından başlayıp Gümüşhane’den geçerek Bayburt’a bağlı Uğrak beldesine uzanan 104 kilometre uzunluğundaki ‘Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu’nun iyileştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 nokta!

Başterziler Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 noktaya dikkat çekti. Başterzi, Vitello’nun son derece titiz bir işçilikle üretim yaptığını kaydetti

Emre Bağuç Haberi

Emre Bağuç

Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat Turizm Teknolojileri Limited Şirketi, Emre Bağuç tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Kanyon İşletmecilik Organizasyon İnşaat Turizm Teknolojileri Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Hertürlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak,otobüs,gemi gibi tüm ulaşım araçları için hertürlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak, 4-Hertürlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı hertürlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7-Hertürlü hava,deniz,kara vasıtarı ile şehiriçi şehirlerarası ve uluslar arası yolcu taşımacılığı yapmak. 8-Fabrika, atölye, imalathane, otel ve...