20 / 05 / 2024

Emre Buğdaycı

Emre Buğdaycı

As Prj İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Emre Buğdaycı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Şişli, Fulya Mahallesi, Aytekin Kotil Caddesi'nde kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

“Ücretlerdeki artış, döviz kurunu da yükseltecek mi?” sorusuna ünlü ekonomist Emre Alkin’den yanıt

Ücretlerdeki artışın döviz kurunu yükselteceği şeklindeki görüşler gerçeği yansıtıyor mu, özellikle asgari ücrete yapılan zammın ardından kurda bir patlama yaşanır mı? İşte bu soruyu Prof. Dr. Emre Alkin yanıtladı.

Bu kış çok zor geçecek! Her şeye hazırlıklı olun!

Sozcu.com.tr'den Emre Deveci'ye konuşan eski BOTAŞ Gaz Alımı Daire Başkanı Ali Arif Aktürk, gaz fiyatlarının çok yüksek seyrettiğine işaret ederek “Çok endişeliyim, bu kış çok zor geçecek” dedi.

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO'dan ayrıldı!

Yeni Gimat GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Uzer bu görevlerinden ayrıldı.

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Buğdaycı tarafından kuruldu.

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, her yıl Anneler Günü'nde bir şehit annesine arsa hediye ediyor. Tam, bu yıl da Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde bir tarla hediye etti. 

Batmanlı hububatçılar tapu için imara başvurdu!

Batman'da yılda 300 bin ton hububatın pazarlandığı 110 işyeri kapasiteli buğdaycılar pazarı için imar barışı başvurusu yapıldı.

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Emre Erşahin: Gayrimenkulleri hızla nakde çeviriyoruz!

Tapu. com Kurucusu & CEO’su Emre Erşahin, “Bugüne kadar toplam 100 milyon TL’lik atıl beton ve toprağı nakde çevirdik. Kurulduğumuz günden bu yana yaklaşık bin adet tapu devri yaptık” dedi…

Üsküdar-Dudullu Metrosu, Ümraniye'yi değerlendirecek!

Oryataş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, bu yıl içerisinde hayata geçecek olan Üsküdar - Dudullu metro projesinin de Ümraniye’nin daha hızlı büyümesini sağlayacağını açıkladı.

Buğdaycı İnşaat Nalburiye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğdaycı İnşaat Nalburiye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İdris Buğdaycı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Isparta Emre Mahallesi kentsel tasarım projesine yeniden eklendi!

Isparta Belediyesinin 5 mahalleye yönelik yaptığı kentsel tasarım projesinden çıkarılan Emre Mahallesinde, aralarında daha önce itiraz edenlerin de bulunduğu 200 kişi bu kez projeye yeniden dahil edilebilmek için başvuruda bulundu.

Kartal Emre Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kartal'da bu kez; Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Emre Sitesi içerisinde yer alan 4 blok, yapılacak törenle yıkılarak dönüşüme ilk adımı atacak.

Emre Buğdaycı Haberi

Emre Buğdaycı

As Prj İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Emre Buğdaycı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Şişli, Fulya Mahallesi, Aytekin Kotil Caddesi'nde kuruldu.


As Prj İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçi ve yurt dışında tüm resmi kuruluş, özel kuruluş ve tüzel kuruluşlar için inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri ile her türlü mimari plan proje ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak. Bu işler için yurtiçi ve yurt dışında ofisler ve bürolar açmak, şirketin amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alımı, satımı, kiralanması, bu gayrimenkuller üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakların tesisi, ipotek tesisi, ipoteklerin fekki işlemlerinin yapılması, bu gayrimenkuller üzerinde şirket leh ve aleyhinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı,...