30 / 04 / 2024

Emre Can Bolluk

Emre Can Bolluk

Dorem Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdiba Doğan Özkağra, Emre Can Bolluk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu.

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi  Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Vural tarafından kuruldu.

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Göç, Hasan Karaköse ve Murat Yavuz ortaklığında kuruldu.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Efe ve İsmail Karlıdağ ortaklığında kuruldu.

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da Emre Can Eyiusta tarafından kuruldu. 

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Ekelik tarafından kuruldu.

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Emre Can ve Ayşe Aslan ortaklığında kuruldu.

Dec Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dec Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Deniz Emre Can Baş tarafından kuruldu.

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Bağcılar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Topuz ve Esra Topuz tarafından kuruldu.

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Kaplan tarafından kuruldu.

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 binTL sermaye bedeli ile Emre Can Çiçin tarafından kuruldu.

Emre Can Bolluk Haberi

Emre Can Bolluk

Dorem Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdiba Doğan Özkağra, Emre Can Bolluk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


Dorem Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek.Konusuyla ilgili hertürlü mühendislik ve proje işlerinin yapılması. b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. c-Her türlü...