27 / 04 / 2024

Emre Can Bölükbaşı

Emre Can Bölükbaşı

Petek 2206 Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Can Bölükbaşı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

Carrefoursa kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hisse fiyatlarını açıkladı

Kurban Bayramına sayılı günler kala Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan hisse fiyatlarını açıkladı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlara iki farklı seçenek sunuluyor. İşte detaylar...

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilk kurbanlıklar Denizli’de hayvan pazarına getirildi. Küçükbaş ve büyükbaş fiyatları da belli oldu.

Kurbanlık fiyatları bu yıl ne kadar oldu? İşte il il büyükbaş küçükbaş kurban fiyatı!

Kurban Bayramı'nın yaklaşıyor olması ile birlikte kurbanlık fiyatları da yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Hem büyükbaş hem de küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu. Peki, bu yıl kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte güncel liste...

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Nisa Bölükbaşı-Barış Murat Yağcı Beşiktaş'ta ev mi kiraladı?

Oyuncu Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı. Ancak ikilinin birlikte ev kiraladığı iddia edildi...

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

 Türkiye'deki büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısı 70 milyona yaklaştı!

Tarım ve Orman Bakanlığının hayvancılığa verdiği destekler etkisini göstermeye başladı. Ülkedeki büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısı haziran sonu itibarıyla 68 milyonu aştı.

Marriot İstanbul'un acı günü! Nurperi Bölükbaş vefat etti!

Marriott Hotel Asia Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin Satış Pazarlama Direktörü Nurperi Bölükbaş vefat etti. 

Mn Bölükbaşı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mn Bölükbaşı İnşaat Anonim Şirketi Sabri Bölükbaşı ve Yusuf Bölükbaşı ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bölükbaşı Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölükbaşı Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi M. Fudayıl Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emre Can Bölükbaşı Haberi

Emre Can Bölükbaşı

Petek 2206 Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Can Bölükbaşı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Petek 2206 Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik,doğalgaz işleme tesisi ve jeotermik ,enerji santralleri, arıtma sistemleri,kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek;...