17 / 05 / 2024

Emre Çelik

Emre Çelik

Emre Yaemir İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Selimdede Caddesi'nde kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emre Delican tarafından kuruldu.

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Karadağ tarafından kuruldu.

Re Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Re Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de Emre Çelik ve Özgür Çelik ortaklığında kuruldu.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  42  milyon 984 bin 337 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Harun Çelik, Yunus Emre Çelik Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Birbey İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birbey İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çelik tarafından kuruldu.

Erbin Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbin Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çelik tarafından kuruldu.

AEM Zemin Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

AEM Zemin Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Samast, Emre Çelik ve Fatih Kutlu ortaklığıyla kuruldu. 

Manisa Tabduk Emre caddesi yenilendi!

Tabduk Emre Caddesi hasır çelik ve beton uygulaması 100. Yıl Aile Çay Bahçesi önünde yapılan çalışmalar ile bugün tamamlanıyor. Kula Belediye Başkan Vekili Faik Şentürk yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

E Çelik İnşaat ve Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Çelik İnşaat ve Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Tutar tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Halitpaşa Caddesi, Bakır Apartmanı'nda kuruldu.

Ekiner Mühendislik İnşaat Nakliyat Çelik İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekiner Mühendislik İnşaat Nakliyat Çelik İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Eren Emre tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Emre Yaemir İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Yaemir İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Selimdede Caddesi'nde kuruldu.

Emre Çelik Haberi

Emre Çelik

Emre Yaemir İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu. 


Emre Yaemir İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...