08 / 05 / 2024

Emre Erol hayatı

Emre Erol hayatı

Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol kimdir? Emre Eroli ne zamandan beri Keller Williams'ı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta temsil ediyor? İşte Emre Erol...

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Keystone Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Keystone Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Zafer Kara ve Yunus Emre Erol ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ahmet Rauf Saatçi, Metin Tarakcı, Emre Erol ve Zehra Özden Günerli ortaklığından kuruldu. 

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Burcu Biricik ve Emre Yetkin Cundi Adası'ndan ev aldı!

Kanal D'deki 'Hayat Şarkısı'nın Hülya'sı Burcu Biricik ve reklamcı Emre Yetkin, dünyaca ünlü Cundi Adası'ndan ev aldı.

Emre Erol hayatı Haberi

Emre Erol hayatı

Emre Erol kimdir?

Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol, Işık Üniversitesi İşletme Bölümü lisansı ve Middlesex Üniversitesi Yatırım ve Finans yüksek lisansının ardından Harvard Üniversitesi’nde Executive MBA programına katılmıştır.  


Gayrimenkul kariyerine 2002 yılında İstanbul – Levent Century 21 PLATİN markası altında başlamış ve bu süreçte Etiler Bölgesi’nde gayrimenkul danışmanlığı yanı sıra iş geliştirme ve satış ekibine koçluk görevlerini de üstlenmiştir.  


2013 Mayıs ayından itibaren Kuzey Amerika'nın en hızlı büyüyen ve en büyük Gayrimenkul Danışmanlığı şirketi olan Keller Williams'ı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta temsil etmeye başlamıştır. 


Keller Williams'ın büyüme stratejisi herşeyden önce kültür, misyon, vizyon ve değerlerini paylaşabileceği doğru insanları bulmaya ve bu kriterlere uygun adaylarla beraber başarıya ulaşmayı esas alır.Keller Williams'ı diğer markalardan ayıran en önemli...