27 / 04 / 2024

Emre Erol kimdir?

Emre Erol kimdir?

Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol kimdir? Emre Eroli ne zamandan beri Keller Williams'ı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta temsil ediyor? İşte Emre Erol...



Emre Erol kimdir?

Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol, Işık Üniversitesi İşletme Bölümü lisansı ve Middlesex Üniversitesi Yatırım ve Finans yüksek lisansının ardından Harvard Üniversitesi’nde Executive MBA programına katılmıştır.  


Gayrimenkul kariyerine 2002 yılında İstanbul – Levent Century 21 PLATİN markası altında başlamış ve bu süreçte Etiler Bölgesi’nde gayrimenkul danışmanlığı yanı sıra iş geliştirme ve satış ekibine koçluk görevlerini de üstlenmiştir.  


2013 Mayıs ayından itibaren Kuzey Amerika'nın en hızlı büyüyen ve en büyük Gayrimenkul Danışmanlığı şirketi olan Keller Williams'ı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta temsil etmeye başlamıştır. 


Keller Williams'ın büyüme stratejisi herşeyden önce kültür, misyon, vizyon ve değerlerini paylaşabileceği doğru insanları bulmaya ve bu kriterlere uygun adaylarla beraber başarıya ulaşmayı esas alır.Keller Williams'ı diğer markalardan ayıran en önemli fark, birey ve danışman odaklı eşsiz kültürü ve bu kültür üzerine inşa edilmiş iş modeline sahip olmasıdır. Alışılagelmiş gayrimenkul danışmanlığı anlayışı ve modellerinden tamamen farklı olarak geliştirilen bu model, başarının anahtarıdır.


Keller Williams Hakkında; 

Keller Williams Realty Inc. dünya çapında 700’den fazla Bölge Müdürlüğü (ofisi) ve 90.000’den fazla danışmanı ile uluslararası bir gayrimenkul şirketidir. Sahip olmaya değer kariyerler, sahip olmaya değer işler ve yaşamaya değer hayatlar misyonuyla 1983 yılında, Gary Keller ve Joe Williams tarafından danışmanlar için kurulan şirket, başarıya giden yolda eşsiz modelleriyle tüm dünyada gayrimenkul sektörünü yeniden şekillendirmektedir. Keller Williams 1991 yılında bayilik vermeye başlamış, 1998’de ise uluslararası ilk bayiliğini Kanada’da açmıştır ve 2010 yılından itibaren global olarak büyümeye başlamıştır. 


Gayrimenkul sektörü tarihinin en zorlu yılları olarak nitelendirilen son yıllarda Keller Williams, büyümede diğer tüm rakiplerine büyük bir fark atarak, bünyesindeki danışman sayısıyla Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük gayrimenkul iirketi haline gelmiştir.



Keller Williams, Türkiye pazarına girdi!






Geri Dön