28 / 04 / 2024

Emre Erol kim

Emre Erol kim

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Wiliams'a göre, 2015'te İstanbul'da metrekare fiyatları yüzde 12 artarken, en çok artış yüzde 40 oranıyla Başakşehir'de görüldü.

Emre Erol: Konutta talep artmaya başladı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, konut satışlarının arttığını vurguladı ve “Bu trendin sene sonuna dek devam edeceği görüşündeyiz.

Bursa Yalova hattı Arap yatırımcıların ilgisini çekiyor!

TÜİK'in hazırladığı rapora göre yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın haziran ayına göre yüzde 32,5 artarak 2 bin 256 oldu.

Bursa'da gayrimenkul sektörü 10 yılda yüzde 60 değerlendi!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Türkiye’nin en kalabalık dördüncü şehri Bursa’nın gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

Gayrimenkul yatırımcısı seçim sürecinde 'Bekle-Gör' politikası izledi!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Konut alıcısının rezidansa olan ilgisi artıyor!

ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması, Türkiye'de de tüm hızla büyüyen rezidans projelerine olan ilgiyi değerlendirdi.

Emre Erol: Torba Yasa kiracıları ev sahibi yapacak!

Torba yasayla birlikte İlk kez ev sahibi olacakların ev alma hayalleri gerçeklik kazanacak. Yasa ile gayrimenkul alanında yaşanan kayıt dışı işlemler son bulacak ve sektör şeffaflaşacak.

Türkiye'de 2014'te 1 milyonu aşkın konut el değiştirdi!

Türkiye pazarına girdiği 2013 yılından bu yana sektörde hızla ilerleyen Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, tüketicilere ikinci el konut alırken dikkat etmeleri gereken noktalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Emre Erol: Kampanyalar tüketiciyi harekete geçirdi!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun ( TÜİK ) yayınlandığı Kasım 2014 konut satış istatistiklerini de değerlendirdi.

Erkekler evi yatırım, kadınlar yuva olarak görüyor!

Amerikalı gayrimenkul şirketi Keller Williams, Türk kadınının konut tercihindeki profilini çıkardı. Şirketin tespitlerine göre, erkeklerin yatırım aracı olarak gördüğü konutu, kadınlar 'yuva' olarak değerlendiriyor...

Döviz kurlarındaki yükselme yabancıya konut satışını artırdı!

Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol, yabancıların Türkiye’deki konut alımının geçen sene mayıs ayına göre yüzde 72 artmasının en büyük sebebinin döviz kurlarındaki yükselme olduğunu söyledi.

Emre Erol kimdir?

Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol kimdir? Emre Eroli ne zamandan beri Keller Williams'ı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta temsil ediyor? İşte Emre Erol...

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Keystone Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Keystone Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Zafer Kara ve Yunus Emre Erol ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ahmet Rauf Saatçi, Metin Tarakcı, Emre Erol ve Zehra Özden Günerli ortaklığından kuruldu. 

Ruslar'ın Türkiye'deki konut ilgisi devam ediyor!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Konut satışları yılın ikinci çeyreğinde artacak!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Şubat ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Konut sektöründe Anadolu’ya ilgi artıyor!

Keller Willams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, ülke genelinde artan refah artışı nedeniyle İstanbul, İzmir ve Ankara dışında Bursa, Kocaeli, Mersin, Kayseri, Konya ve Gaziantep gibi illerdeki konut satışlarındaki artışı mercek altına aldı.

Gayrimenkulde yılın ilk ayı sakin geçti!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Ocak ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Türkiye'de yerel halk artık kendi illerine yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi.

Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak!

Türkiye’de 2 yıl içinde rekor büyüme yakalayan ABD’li emlak danışmanlık firması Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak. Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol “Türkiye, grubun sevilen çocuğu, hedeflerimiz çok büyük” dedi.

Gayrimenkul yatırımcısı borçlanmak istemiyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayınladığı Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. İşte değerlendirme...

Yıl sonu kampanyaları konut sektörünü hareketlendirecek!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Emre Erol kim Haberi

Emre Erol kim

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Direktörü Emre Erol, konut sektöründe 2015 yılı verilerini Özgür Düşünce gazetesine açıkladı. Bir yılda konut fiyatlarının en çok arttığı bölgenin Başakşehir olduğunu bildiren Emre Erol, Başakşehir'de 2014'te 2 bin 500 lira olan metrekare fiyatlarının 3 bin 500 liraya yükseldiğini kaydetti. Erol, İstanbul'da satılık konutlar da metrekare fiyatları ortalamasının, yüzde 12 artışla, 3 bin 575 TL olduğu bilgisini verdi. Başakşehir'deki bu fahiş artışta, yüksek fiyatlarla konut alan veya kiralayan Suriyeli zenginlerin etkisi olduğu tahmin ediliyor. 


KİRALARA YÜZDE 4 ZAM 

Erol, "Kadıköy ve Bakırköy'de bu rakamlar yüzde 33 artışla 6 bin liradan 8 bin liraya çıktı. Ümraniye'de ise yüzde 26 artışla, 2 bin 600 liradan 3 bin 300 liraya yükseldi" dedi. Türkiye genelinde kiralık metrekare fiyatlarının...