27 / 04 / 2024

Emre Temelli kimdir?

Emre Temelli kimdir?

2012 yılı itibari ile İ.Ü. Sosyal Bilimler M.Y.O. Emlak ve Emlak Yönetimi ve İ.Ü. Teknik Bilimler M.Y.O. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programında Öğretim Görevlisi olarak ders vermeye başlayan Emre Temelli kimdir?



Emre Temelli kimdir?

Emre Temelli, 1979 yılında İstanbul da doğmuştur.  1997 yılında Cağaloğlu Anadolu Lisesini bitirmiş, 2001 yılında da İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü Yapı İşletmesi Bilim Dalından mezun olmuştur.


2001-2003 yılları arasında Akaryakıt İstasyonu ve A.V.M. konusunda projeler üretip uygulayan  “Sanat Yapı İnşaat A.Ş.” bünyesinde İnşaat Mühendisi olarak çalışma hayatına başlamıştır. 2003 yılında İ.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsünde Araştırma Görevlisi olarak akademik hayata başlamış, aynı zamanda İ.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında İnşaat Mühendisi olarak görev yapmaya başlamıştır.


2004 yılında ise İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Mekaniği Bilim dalında “Eski Eser Restorasyonu ve Güçlendirmesi” konulu yüksek lisans tezini vermiş ve Yüksek Mühendis unvanı almıştır.


2007 yılında İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyon Anabilim Dalında Doktora çalışmalarına başlamıştır.


2009 yılında ise İ.Ü. Rektörlüğü tarafından görev yapmış olduğu İ.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığına Müdür olarak görevlendirilmiştir.  Müdür olarak görev yaptığı 2009-2012 yılları arasında İ.Ü. Beyazıt Çapa ve Cerrahpaşa Yerleşkeleri başta olmak üzere çeşitli çapta ve boyutta projeler üretmiştir. Bu süreçte Gerçekleştirme Görevlisi; Statik Proje Grubu Şefi; Yaklaşık Maliyet Komisyonu Üyesi; İnşaat İşleri Yapı Denetim Sorumlusu; İhale Komisyonu Üyesi; İhale Dosyası Hazırlama Grubu Üyesi, Kesin Hesap Komisyonu Üyesi; Tarihi Eser Restorasyon ve Güçlendirme Grubu Şefi gibi görevlerde bulunmuş, 2012 yılı itibari ile İ.Ü. Sosyal Bilimler M.Y.O. Emlak ve Emlak Yönetimi ve İ.Ü. Teknik Bilimler M.Y.O. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programında Öğretim Görevlisi olarak ders vermeye başlamıştır.


Emre TEMELLİ ;

• İnşaat Sigortaları

• Tescilli (Eski) Eser restorasyonu ve Güçlendirilmesi

• Betonarme Bina Güçlendirmesi

• Statik Proje

• Gayrimenkul Proje üretimi ve Geliştirilmesi

• İş Sağlığı ve İş Güvenliği

• Sivil Savunma ve İtfaiyecilik

• İşletme Yönetimi ve Organizasyon

Konularında uzman olup, deneyimleri ve yaptığı projelerden bazıları referanslar bölümünde sunulmuştur.




Geri Dön