06 / 05 / 2024

Emre Katırcı özgeçmiş

Emre Katırcı özgeçmiş

Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Emre Katırcı kimdir? Emre Katırcı nasıl bir eğitim gördü? Emre Katırcı inşaat sektörüne nasıl girdi? İşte Emre Katırcı'nın biyografisi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Depremde en üst kat güvenli mi? Deprem anında bina nasıl çöker?

Deprem yaşamımızın bir parçasıdır. Bundan dolayı vatandaşlar birtakım sorulara yanıt aramaktadır. İşte o sorulardan bazıları ve yanıtları!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının kullanımını yazdı. Peki kat maliki, çatıyı teras yapabilir mi?

Apartmanın en üst katında oturan çatıyı teras olarak kullanabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının teras olarak kullanımını kaleme aldı. Peki apartmanın en üst katında oturan çatıyı teras olarak kullanabilir mi?

Site yöneticileri dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

Denizli'de bir sitede yöneticilik yapan Nail Çapar, kat maliklerin geçmişe yönelik borçlarını apartman kapısına asması nedeniyle mahkemelik oldu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kat malikleri kurulu konferans yöntemiyle toplanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Birkaç yıldır binamızın yöneticiliğini yapıyorum. Bu yıl pandemi nedeniyle toplanamadık ancak ben video konferans yoluyla toplantı yapmayı teklif ettim. Bu dönemde video konferans yöntemiyle kat malikleri kurulu toplanabilir mi?' sorusunu cevapladı.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Aynı dairede oturanlar kat maliki sıfatıyla oy kullanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Aynı dairede annesiyle oturan bir evlat (tapu annenin üzerine ise) toplantıda kat maliki sıfatıyla oy kullanabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Binalarda ortak alanlar mülke katılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Üç katlı binanın giriş katında oturuyorum. Katta karşılıklı iki daire, bir işyeri var. İşyeri satıldı. Yeni malik dükkanın önünü kendisine katmak istiyor. Bu yerin kendine ait olduğu iddiasında. Ortak alan işyerine katabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Emre Katırcı özgeçmiş Haberi

Emre Katırcı özgeçmiş

Emre Katırcı kimdir?

Emre Katırcı, 1973 yılı Ankara doğumlu. Aslen Kayserili olan Emre Katırcı ilköğretim ve lise eğitimini TED Koleji’nde tamamladı. Emre Katırcı, bugün Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı.


Gazi Üniversitesi’nde İngilizce öğretmenliği okuduktan sonra Hacettepe Üniversitesine bağlı HÜFAM’da 2 dönem İşletme eğitimi alan Emre Katırcı, iş hayatına mağazacılık ile atıldı.


Katırcı iş hayatına girişini şu şekilde belirtiyor:

"Babam, iş hayatına ‘’Yusuf Mağazacılık’’ adlı tekstil ve giyim sektöründe faaliyet gösteren bir işletme ile yola çıktı. Ağabeyim ile hafta sonları ve tatillerde ona destek oluyorduk. Daha sonra ağabeyimle birlikte ilk mağazamız olan Pucci’yi hayata geçirdik, ardından da 1998 yılında Perlina Bayan Giyim’i kurduk. İmalat ve toptan satışla başladığımız süreç 2003’te mağazalaşma ile devam etti. Şu anda Türkiye genelinde 200 satış noktasına ulaştık. 


Tekstilin yanı sıra...