07 / 07 / 2024

Emrullah Abukan

Emrullah Abukan

Vila Turizm Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrullah Abukan ve Recep Abukan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart tarihinde kuruldu

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi kuruldu!

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Dağdeviren tarafından kuruldu.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Emrullah Eruslu İZODER’in yeni başkanı oldu!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Emrullah Eruslu oldu.

Emrullah Eruslu yeni şirket kurdu!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 

Emrullah Turanlı'yı anlatan kitap yasaklandı!

Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı hakkında toplatılma kararı verildi. Yazar Ergun Poyraz'ın kitabı müteahhit Emrullah Turanlı'yı anlatıyordu..

Emrullah Turanlı KKTC vatandaşı oldu!

Ercan Havalimanı'nın işletmecisi ve Taşyapı patronu Emrullah Turanlı vatandaşlık talepleri KKTC Bakanlar Kurulu'nun 10 Kasım’daki toplantısında kabul edildi.

Emrullah Turanlı: Belgeler ortada tek yolum adalet!

Emrullah Turanlı, eski Ulaştırma Bakanı günümüz Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu ile girdiği Ercan havalimanı polemiğiyle ilgili, “Ben siyasetçi değilim belgeli konuşuyorum. Tanıklar, ödenmiş dekontlar ve Ombudsman’ın raporu ortada, hakkımı adalet ve hukukta aramaktan başka çarem yok” dedi.

Emrullah Turanlı ile Tahsin Ertuğruloğlu karşı karşıya geldi!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı ile Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu rüşvet iddiası nedeniyle karşı karşıya geldi.

Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti! Taşyapı'nın acı günü!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Emrullah Turanlı'dan 1000 kişiye iş sözü!

Taşyapı Group sahibi Emrullah Turanlı, 10. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda yaptığı konuşmada işsizlerin beceri sahibi yapılması gerektiğini belirterek bin kişiyi hemen iş imkanı sağlayacağını söyledi.

Emrullah Turanlı, Donald Trump’ı Türkiye'ye davet etti!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, ABD Başkanı Donald Trump’la bir araya geldi. Turanlı, "Kendisini Türkiye’ye davet ettim" dedi.

Emrullah Turanlı: 81 ile yatırım yapacağım!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, projelerine, yatırımlarına ve yaşamına dair özel açıklamalarda bulundu. Turanlı, 81 ili kapsayan yatırım hedeflediğini belirtti.

Emrullah Abukan Haberi

Emrullah Abukan

Vila Turizm Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrullah Abukan ve Recep Abukan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart tarihinde kuruldu. Vila Turizm Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Vila Turizm Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Tarlabaşı Caddesi, Güzel İzmir Apartmanı No: 20....