02 / 05 / 2024

Emsa İnşaat Çeşme Şelale Evleri

Emsa İnşaat Çeşme Şelale Evleri

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Çil tarafından kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Büyükçekmece'de Ahmet Barış Giderçay ve Melike Göksu ortaklığında kuruldu.

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Müge Toker tarafından kuruldu.

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Yashar Yıldız tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Bilgin tarafından kuruldu.

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Ayçiçek tarafından kuruldu.

Emsa İnşaat Çeşme Şelale Evleri Haberi

Emsa İnşaat Çeşme Şelale Evleri

Sabahattin Vatansever tarafından kurulan Emsa İnşaat, 1987 yılından bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Konut, otel yapıları, eğlence mekanları ve kişiye özel butik yapıların inşası alanında faaliyet gösteren Emsa, kendini kanıtlamış, kaliteden ödün vermeyen yaşam anlayışıyla hizmet veren bir kuruluş olma özelliği ile dikkat çekiyor. Emsa İnşaat'ın bugün geldiği nokta; çevreye saygılı, sağlık ve emniyeti ön planda tutan, kaliteyi, sağlamlığı temin eden, müşteri memnuniyetini artıran ve mükemmelliği yakalamaya çalışan bir hizmet şeklinin sonucu olarak göze çarpıyor. 


İlgi gören projeler 


Bayraklı bölgesinde ofis, Bornova, Alsancak ve Gaziemir'de süper lüks konutlar üreten Emsa İnşaat'ın diğer yatırımları arasında, Konak şehir merkezinde Armis Hotel, Bayraklı sahilde La Vie Nouvelle, Çeşme-Alaçatı'da Porta Villaları (5 bin metrekare alanda 16 adet villa), Çeşme'de Şelale Evleri (5...