17 / 05 / 2024

Emsal Hard Stone Tava fiyatları

Emsal Hard Stone Tava fiyatları

Lezzetli yemeklerin en önemli unsuru olan tavalar, Emsan’ın Hard Stone Tavaları ile birleşince dayanıklılık ve de kaliteyi mutfaklara getiriyor. Emsal Hard Stone Tava sınırları aşıyor!

Emsal Kira bedeli alanlar belgelerini saklamalı!

Emsal kira bedeli altında kira geliri elde edenler, aldıkları kira tutarlarını kanıtlayan belgelerini, ileride vergi idaresi ile bir ihtilaf çıkabileceğini de nazara alarak özenle saklamaklar.

Yüzde 25 ek emsal süresi inşaat sektörünü hızlandıracak!

05 Şubat 2016 tarihinde yayınlanan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin Geçici Maddesi ile yüzde 25 ek emsal süresi, 01 Ocak 2017 tarihine kadar uzatıldı. Melih Tavukçuoğlu, bu imar avantajının inşaat sektörünü hızlandıracağını savunuyor.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Bursa'da emsal artışına mahkemeden iptal!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 'riskli bina tespit edilerek kentsel dönüşüm yapılması halinde 0.50'ye kadar emsal artışı yapılabilir' kararı, Bursa 3'üncü İdare Mahkemesi'nden döndü.

Kentsel dönüşümde ek emsal hakkı geri geldi!

Danıştay’ın geçen ay iptal ettiği, kentsel dönüşüm projelerinde geçerli yüzde 25 ek emsal hakkı yeni bir yönetmelikle geri geldi. 1 Ocak 2017’ye kadar ruhsat alanlar ek emsalden yararlanacak.

İzmir Ege Mahallesi'ndeki emsal sorunu çözülemiyor!

Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konusunda sıkıntı bir türlü çözülmüyor. Ev Sahipleri Derneği Başkanı Kayhan Anıl 'emsal' sorunu ile ilgili mağduriyet olduğunu vurguluyor. Arsa sahipleri emsal değerlerinin yukarı çekilmesini istiyor.

Kadıköy kentsel dönüşümünde yüzde 25 emsal artışı mı sağlandı?

Kentsel dönüşüme tabi binalarda emsal sahteciliği yapıldığı ortaya çıktı. Kadıköy'de ortaya çıkarılan sahteciliğe göre yüzde 5 fazla inşaat yapabilmek için geçmişe dönük evraklar düzenleyerek milyonlarca liralık haksız kazanç elde ettikleri belirtiliyor.

Tureks Stone şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor!

Tureks Stone'un şömine dekorasyonu için geliştirdiği özgün tasarım, soğuk kış aylarında yaşanan şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor. Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün tasarımı, kare formlardan oluşuyor.

Franke Stone by Lapitec ile yeni bir dönem!

Franke Stone by Lapitec, dekorasyonda ve mimaride çığır açmaya hazırlanıyor. Benzersiz teknik özellikleri ve kolayca çalışma imkanı sunan yapısı sayesinde Franke Stone by Lapitec, iç ve dış mekanda ve ıslak zeminlerde ideal çözümler sunuyor.

Bursalılar ilk emsal artış projesinden mutlu!

Bursa Olay Gazetesi'nden İhsan Aydın bugünkü köşe yazısında Nilüfer Sitesi'ndeki emsal artışına değindi. İşte o yazı...

Bursa'daki 0,50 emsal artışı kararı bölgede hareketlilik sağladı!

İnşaat sektörü ise genel tanımlamalarda öne çıkan kırılgan yapısının aksine krizi fırsata dönüştüren bir seyir izledi. Büyükşehir Belediyesi'nin süreci hızlandırmak adına aldığı 0,50 emsal artışı kararı, bölgede bir hareketliliği sağladı.

Bursa Nilüfer'de emsal artışı gerilimi!

Akademik Odalar Birliği'ndeki toplantıda Mimarlar Odası Başkanı emsal artış kararından vatandaşların değil müteahhitlerin kazançlı çıkacağını savunurken, Nilüfer Sitesi sakinleriyse, "Bırakın biz de güvenli binalarda yaşayalım" diye konuştular

Sharon Stone Beverly Hills'teki evini restore ettirdi!

ABD'li aktris Sharon Stone,Beverly Hills'te bulunan evini 225 bin dolara (655 bin TL) restore ettirdi. Stone evini restore eden müteahhitin restorasyon için belediye izinleri de almadığını öğrenince mahkemeye başvurdu.

Emsal Hard Stone Tava fiyatları Haberi

Emsal Hard Stone Tava fiyatları

Lezzetli yemeklerin en önemli unsuru olan tavalar, Emsan’ın Hard Stone Tavaları ile birleşince dayanıklılık ve kaliteyi mutfaklara getiriyor. Yanmaz yapışmaz yapıya sahip Hard Stone Tava,  yağ kullanmadan sağlıklı ve enfes tatlar hazırlamanıza yardımcı oluyor. Granit yapısıyla fırına rahatlıkla girebilen Emsan Hard Stone Tava, tadını kaybetmeyen ve ağızda dağılan et yemeklerinin lezzetli halini sofralara taşıyor. 


İndüksiyon tabana sahip Emsan Hard Stone Tava, ısıyı eşit ölçüde dağıtma özelliğiyle pişirilen yiyecekteki tüm buharı içeri hapsederek, yemeklerin gerçek tadıyla pişmesini sağlıyor. Sapındaki renk değiştiren ısıya duyarlı noktası ile ısının yeterli seviyeye ulaştığını anlamada kolaylık sağlayan Hard Stone Tava, çizilme ve aşınmaya ekstra duyarlı oluşuyla dikkat çekiyor. Çıkarılabilir sapı ile Emsan Hard Stone Tavalar bulaşık makinesine rahatlıkla sığıyor.


Emsan 24 cm Hard Stone Tava Tavsiye Edilen...