09 / 05 / 2024

Emsan Ceraflame serisi

Emsan Ceraflame serisi

Her geçen gün inovatif ürünlerine bir yenisini ekleyen Emsan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor! Emsan’ın yepyeni ürünü Ceraflame; toprak seramik özelliği, çizilmeyen yüzeyi, dayanıklılığı, güvenli ve sağlıklı olmasıyla dikkatleri üzerine topluyor...

Emsan Nar serisi ile damaklarda enfes tatlar!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, Nar serisi kek kalıplarıyla damaklarda enfes tatlar bırakmaya geliyor. Hem miniklerin hem de büyüklerin sevdiği leziz kekler Nar kek kalıplarında hayat buluyor

Emsan Gardenya Yemek Takımı yaz havasını sofralarınıza taşıyacak!

Beyaz bembayaz bir masa, üzerinde narin gardenya çiçekleri ile süslenmiş Emsan’ın Elite Bone porselen yemek takımı serisi bu yaz, en şık davetlerin baş konuğu olacak.

Yurtbay Seramik Erica Serisi değişiklik yapmak isteyenleri bekliyor!

Yurtbay Seramik gerek her mutfak tarzına uygun tezgâh arasında, gerek banyolarda kullanılabilecek Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

Emsan'dan Sevgililer Günü'ne özel hediyeler!

Emsan, her özel anda olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer Günü için de kırmızı renkli ürünleriyle sevgilinizin yüzünü güldürecek hediye seçeneklerini sunuyor.

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Yurtbay Seramik Meltdown serisi satışa sunuldu!

Yurtbay Seramik’in eskitme ahşap dokulu Meltdown Serisi, doğanın dingin ve insana güven veren şefkatini mekânlara taşıyor. Seri, pastel renkleriyle ahşabın dinlendirici etkisini ön plana çıkıyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Arçelik Piano serisi ile evinizde mükemmel uyumu yakalayın!

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketiciler ile buluşturuyor. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Emsan Ceraflame serisi Haberi

Emsan Ceraflame serisi

Her geçen gün inovatif ürünlerine bir yenisini ekleyen Emsan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor! Emsan’ın yepyeni ürünü Ceraflame; toprak seramik özelliği, çizilmeyen yüzeyi, dayanıklılığı, güvenli ve sağlıklı olmasıyla dikkatleri üzerine topluyor.


Emsan, 2014 yılında da yine inovatif ürünler üretmeye devam ediyor. Bu ürünlerden en yenisi ise Mart ayında piyasaya sürülen Ceraflame serisi. Bu seri, özellikleriyle Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Tencere, tava, fırın kabı, sahan ve cezveden oluşan Ceraflame, gerçek toprak seramikten özel olarak üretildi. Bu özelliği sayesinde dayanıklılık, güvenli pişirme ve uzun yıllar kullanım garantisi Emsan Ceraflame ürünlerinde buluşuyor. Sağlıklı yemek pişirme üzerine konumlanan Ceraflame serisi; 18-20-24 cm tencere, 28 cm tava, 32 cm vog tava, fırın kabı sahan ve cezve ile mutfaklarda vazgeçilmez olmaya aday. 


Ocaktan Buzdolabına, Fırından Sofraya

Türkiye’de bir...