02 / 05 / 2024

Emsan Züchex Fuarı 2015

Emsan Züchex Fuarı 2015

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

Emsan'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50'ye varan indirim! Tencere seti bin 260, Kek kalıbı 159, Yemek takımı bin 79 TL

Sevgili anneler, Anneler Günü'nüzü kutlamak için harika bir fırsat geldi! Emsan, Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlatttı. Kampanya kapsamında birçok üründe yüzde 50'ye varan indirimler sizleri bekliyor! İşte detaylar ve fiyat listesi...

Emsan’dan kırmızı kampanya!

Emsan, kırmızı ürünleri arasında bulunan Miray Tencere Seti, Anadolu Yemek Takımı, Trendy Bıçak Seti, Verna Tuzluk-Biberlik Seti ve Etna Porselen Fırın Kabı Seti ve daha fazlasını, yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

WMF, Züchex'te boy gösterecek!

Dünya’nın en geniş ürün yelpazesine sahip Alman mutfak devi WMF, 22 – 25 Eylül tarihlerinde Tüyap’ta 27’incisi gerçekleşecek olan Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda yer alacak.

Emsan Titan Granit uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor!

Emsan Titan Granit tencere seti, şık tasarımı ve sağlam yapısıyla mutfağınızın başrolü olmaya aday. Sofralarınıza şıklık katan Emsan, alüminyum üzeri granit kaplamaya sahip Titan Granit tencere setiyle uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor.

Emsan Woody bıçak seti hayatı kolaylaştırıyor!

Bir mutfakta olmazsa olmazlardan biri de bıçak setinizdir. Emsan, mutfakta uzun yıllar şov yapmanızı sağlayacak paslanmaz çelik bıçaklarla hayatınızı kolaylaştırıyor.

Emsan ile yemek takımınızı tek tek oluşturabilirsiniz!

Servis tabağı, çukur tabak, pasta tabağı ve çorba kaselerini ayrı ayrı oluşturmak isteyenler Emsan’ın 6’lı ya da tek tek tabaklarıyla artık istedikleri sayıda ürün alarak yemek takımlarını istedikleri sayıda oluşturabiliyor.

Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

26. ZÜCHEX Fuarı 1 Ekim'de kapılarını açıyor!

Makarnayı süzmeden kullanılabilecek akıllı tencereden çay tabağına yapışmayan bardağa, altın kaplama çatal bıçak takımlarına kadar bir evin ihtiyacı olacak her şey dünyanın en büyük 4. fuarı olan 26. ZÜCHEX Fuarı’nda sergileniyor.

Emsan fonksiyonel ürünleriyle kolaylık sağlıyor!

Fonksiyonel ürünleriyle mutfakta işlerinizi kolaylaştıran Emsan, yeni ürünü porselen fırın kapları, saklama kabı işlevi de görerek hayatınızı kolaylaştırıyor.

Emsan'dan Sevgililer Günü'ne özel hediyeler!

Emsan, her özel anda olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer Günü için de kırmızı renkli ürünleriyle sevgilinizin yüzünü güldürecek hediye seçeneklerini sunuyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Emsan Züchex Fuarı 2015 Haberi

Emsan Züchex Fuarı 2015

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex),  1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı. Züccaciye sektörünün önemli oyuncularından Emsan, fuarda pişirme ürün grubundan sofra ürün grubuna kadar toplam 27 yeni ürününü sektöre tanıttı.


Dünyanın 4., Avrupa’nın ise 3. büyük fuarı olan 26. Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex) 1-4 Ekim tarihlerinde ziyaretçilerini ağırladı. Beylikdüzü’ndeki Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde yerli ve yabancı binlerce kişinin ziyaret ettiği Züchex Fuarı’na Emsan, 3. Hall’de 27’si yeni ürünü olmak üzere 300’ü aşkın ürün ile katıldı.

Kullanıcılarına işlevsel ve günlük ihtiyaca cevap veren ürünler sunan Emsan, tencereden yemek takımına, bıçaktan çaydanlığa kadar pek çok yeni ürününü...