24 / 07 / 2024

emsani ceramoni

emsani ceramoni

Mutfakların köklü markası Emsan, sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilmek için ‘Cera-moni’ serisini sofralarımıza getiriyor

Emsan Ceramoni tencere seti estetik formuyla mutfaklardaki yerini alıyor!

Mutfakların köklü markası Emsan, yepyeni ürünleriyle kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Emsan’ın yepyeni seramik tencere seti Cera-moni extra; yanmaz yapışmaz seramik yapısı ve estetik formuyla mutfaklardaki yerini alıyor.

emsani ceramoni Haberi

emsani ceramoni


Doğrudan ateşe koyulabilen Emsan Cera-moni serisi tencere ve tavalar yüksek ısılarda bile aşınma direnciyle uzun yıllar sağlıklı kullanım olanağı sunuyor. Cera-moni serisi Bayram yemeklerini ziyafete dönüştürüyor.


Cera-moni tencere ve tavalardan oluşan ürünlerin iç yüzeyindeki özel seramik kaplaması, yemek yaparken kadınların sıklıkla karşılaştığı tencere ve tava çizilmelerine son verirken, yüzeyindeki doğal seramik kaplaması ile çevreye de dost bir ürün olarak mutfaklardaki yerini alıyor. Farklı boyutları bulunan Emsan Cera-moni ürünler her türlü yemeğinizde kolaylıkla kullanılabiliyor. Kurban bayramı ziyafetlerinde Emsan Cera-moni serisi ürünler ile, hem lezzetli hem de pratik yemekler hazırlanmasında yardımcı olarak  tüm dostlarınızı kendisine hayran bırakacak.


Cera-moni serisi, ezme alüminyum gövdesiyle ısı yayılımını daha çabuk gerçekleştiriyor. Bu sayede yemekler daha çabuk pişerken, hem enerji tasarrufu sağlanıyor hem de tadına doyulmaz lezzetler pişiriliyor....