24 / 07 / 2024

Emsan Cera-Moni serisiyle mutfaklara geliyor!

 Emsan Cera-Moni serisiyle mutfaklara geliyor!

Mutfakların köklü markası Emsan, sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilmek için ‘Cera-moni’ serisini sofralarımıza getiriyor





Doğrudan ateşe koyulabilen Emsan Cera-moni serisi tencere ve tavalar yüksek ısılarda bile aşınma direnciyle uzun yıllar sağlıklı kullanım olanağı sunuyor. Cera-moni serisi Bayram yemeklerini ziyafete dönüştürüyor.


Cera-moni tencere ve tavalardan oluşan ürünlerin iç yüzeyindeki özel seramik kaplaması, yemek yaparken kadınların sıklıkla karşılaştığı tencere ve tava çizilmelerine son verirken, yüzeyindeki doğal seramik kaplaması ile çevreye de dost bir ürün olarak mutfaklardaki yerini alıyor. Farklı boyutları bulunan Emsan Cera-moni ürünler her türlü yemeğinizde kolaylıkla kullanılabiliyor. Kurban bayramı ziyafetlerinde Emsan Cera-moni serisi ürünler ile, hem lezzetli hem de pratik yemekler hazırlanmasında yardımcı olarak  tüm dostlarınızı kendisine hayran bırakacak.


Cera-moni serisi, ezme alüminyum gövdesiyle ısı yayılımını daha çabuk gerçekleştiriyor. Bu sayede yemekler daha çabuk pişerken, hem enerji tasarrufu sağlanıyor hem de tadına doyulmaz lezzetler pişiriliyor. Emsan Cera-moni serisi, sağlıklı ve doğa dostu olmasının yansı sıra pratikliği ile de kadınların kalbini fethediyor. Cera-moni serisi ergonomik yapısıyla kullanım kolaylığı sağlarken bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliğiyle de kadınların mutfaklarındaki baş yardımcısı! 



Cera-moni Tava                                         Cera-moni Sahan 

24 cm 50 TL                                               18 cm 40 TL

26 cm 56 TL                                                 20 cm 44 TL

28 cm 60 TL      24 cm 49 TL     

30 cm 66 TL                                                                                


Cera- moni Karnıyarık TenceresiCera-moni Derin Tencere

24 cm 78 TL20 cm 75 TL

26 cm 85 TL24 cm 87 TL

28 cm 90 TL

30 cm 98 TL’den satışa sunulmaktadır.




Geri Dön