05 / 05 / 2024

emsanın yeni ürünleri

emsanın yeni ürünleri

24.Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZUCHEX 19-22 Eylül 2013 tarihlerinde Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Her yıl Züchex fuarında yerini alan Emsan yepyeni ürünleriyle sektörde fark yaratmaya

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

Vatan’da haftanın teknolojik ürünleri açıklandı! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da haftanın teknolojik ürünleri belli oldu. Hangi ürünler var ve fiyatları neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

Migros’un ‘Ayın Ürünleri’ belli oldu: yüzde 50’ye varan indirim! Migros 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri her ay belirlediği seçili ürünlere ek Ekim ayı için ‘Ayın Ürünleri’ kampanyasını yeniledi. Ekim ayı için yeni ürünler indirimli fiyatlarıyla sizler bekliyor. İşte Migros Ayın Ürünleri..

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Peşin fiyatına 6 taksitli çeyiz ürünleri bugün BİM’de! BİM 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Bim marketlerde bugün itibariyle birbirinden uygun fiyatlı çeyiz ürünleri satışta. İşte Bim 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Bugün BİM'deki çeyiz ürünleri fırsatını kaçırmayın! BİM 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

BİM marketlerde bu gün yeni aktüel ürünlerin yer aldığı kataloglarını yayınladı. Her hafta olduğu gibi bu haftanın kataloğunda da çeşit çeşit çeyizlik ürünler yer alıyor. 23 Eylül Bim kataloğunu merak edenler için detaylar haberimizde. İşte BİM 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

emsanın yeni ürünleri Haberi

emsanın yeni ürünleri


100.000m2’lik alanda, 12 Hall’de farklı segmentleri sergileyen Züchex Fuarı Avrasya’nın en büyük fuarı olma özelliğiyle 46.000 ziyaretçiye 600’ün üzerinde katılımcı yüzlerce ürününü sergiliyor. Sektörün ünlü markalarını bir araya getiren ve zirvedekilerin buluştuğu adres olan Avrupa’nın 3. dünyanın 4. büyük fuarı Züchex; sektöre yön vermeye devam ediyor.  


Emsan, 60 Yeni Ürününü İlk Kez Züchex Fuarında Sergiliyor


Zücaciye sektörünün en önemli markalarından biri olan Emsan, Züchex fuarı için hazırlıklarına devam ediyor. Fuarda yaklaşık 60 farklı yeni ürünü sergileyecek olan Emsan; sektöre yön veren ürünleri ile fark yaratmayı amaçlıyor. 


Kalite ve şıklığın yanı sıra teknolojiyi de en iyi şekilde kullanarak fonksiyonel ürünler geliştiren Emsan, yepyeni ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Enerji verimliliği sağlayan özel thermo kapsül tabanlı çelik tencereleri, güveç lezzetinde pişen yemekler için...