13 / 05 / 2024

Emsaş İnşaat devlet nişanı

Emsaş İnşaat devlet nişanı

Belarus Cumhuriyeti, Emsaş İnşaat'ın hayata geçirdiği başarılı projelerden ötürü Emsaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Ali Rıza Arslan'ı 'Devlet Şeref Nişanı' ile onurlandırdı.

Milyonlarca vatandaşa müjde: Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek! 

Milyonlarca kişiyi kapsayan sosyal sigorta sisteminde yenilikler gündemde konuşulmaya başlandı. Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek.

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Helvacı tarafından kuruldu.

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Çil tarafından kuruldu.

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Muhsin Bayrak: İnşaat sektörünün can suyuna ihtiyacı var!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, "Devlet bankaları gibi özel bankaların da tüketici kredilerindeki faizleri aşağıya çekmesiyle ancak kötü günler geride kalacaktır. Türk İnşaat sektörünün bu can suyuna ihtiyacı var" dedi...

İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor!

İnşaat sektöründe ulusal firmalarda uzun yıllar CFO olarak görev yapan Emre Özerçen, inşaat sektörünün yaşadığı krizin önüne geçilmesi için atılacak adımları anlattı. Özerçen, "İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor" dedi...

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alirıza Arslan, Mehmet Fatih  Arslan ve Serap Nur Uzunoğlu  ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emsa Orman Ürünleri İnşaat Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Orman Ürünleri İnşaat Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Topal tarafından kuruldu. 

Meksika'nın yeni devlet başkanı Obrador havalimanı projesini iptal etti!

Meksika'nın yeni devlet başkanı seçilen solcu lider Obrador, 13 milyar dolarlık yeni havalimanı projesini iptal etti.

Emsaş İnşaat devlet nişanı Haberi

Emsaş İnşaat devlet nişanı

Belarus Cumhuriyeti, Emsaş İnşaat'ın hayata geçirdiği başarılı projelerden ötürü Emsaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Ali Rıza Arslan'ı 'Devlet Şeref Nişanı' ile onurlandırdı. Arslan "Belarus, Kazakistan, Libya ve Özbekistan'da birçok projeye imza attık. ABD'de çok çeşitli iş geliştirme faaliyetleri içinde bulunmaya devam ediyoruz" dedi. Toplantıya katılan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ise, firmaların bugüne kadar yapmış olduğu 26 milyar dolarlık yatırımlardan ötürü iftihar ettiğini belirtti. 


Sabah...