28 / 04 / 2024

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yazılı bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Abdulkadir Uraloğlu, söz konusu açıklamasında taşıma sektörünün dijitalleşmesi için yeni adımlar attıklarına, kara yolu taşıma sektöründe hizmet sunan vatandaşlar için e-Devleti daha cazip hale getirdiklerine dikkat çekti. 

Başvurularda belge aramadan tüm süreçleri e-Devlet üzerinden sonuçlandırdıklarını, bürokrasiyi azalttıklarını dile getiren Bakan Uraloğolu, bu şekilde işlem sürelerinin kısalacağının, e-Devlet'ten yapılacak işlemlerde verilen son teşvikle işlem sayısında büyük artış sağlanmasını hedeflediklerinin altını çizdi. 

Taşıma sektörünün e-Devlet te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL ye kadar yüzde 5 indirim!

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim fırsatı!


Geri Dön