15 / 05 / 2024

emsaş

emsaş

Kamu özel işbirliği kapsamında 15 şehir hastanesi bir kamu sağlığı merkezi için ihalesi daha önce tamamlanan mütteahhit firmalarla İstanbul'da 15.73 milyar lira değerinde anlaşma imzalandı....

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Helvacı tarafından kuruldu.

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Çil tarafından kuruldu.

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Emsaş Grup İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alirıza Arslan, Mehmet Fatih  Arslan ve Serap Nur Uzunoğlu  ortaklığında kuruldu.

Emsa Orman Ürünleri İnşaat Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Orman Ürünleri İnşaat Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Topal tarafından kuruldu. 

Emsa Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL arasında Esra Bayar tarafından değişiyor.

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.

Bayraklı Eminoğlu Plaza'da ofislerin yüzde 70'i satıldı!

Emsa İnşaat, Bayraklı'da inşa ettiği Eminoğlu Plaza projesinde de sona yaklaştı. Yapımına geçtiğimiz yılın Mayıs başlanan ve toplam 74 ofis ve iki dükkandan oluşan proje, Eylül ayında tamamlanacak.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin ruhsatları alındı!

Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi olması beklenen Başakşehir Şehir Hastanesi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Emsaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Arslan, proje çalışmalarının tamamlandığını ve ruhsatlarının alındığını söyledi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nde müteahhit firma değişti!

Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi olması beklenen Başakşehir Şehir Hastanesi ihalesini alan Emsaş İnşaat haklarını sürpriz bir kararla Rönansans Holding'e devretti. Projenin ruhsatlarının alındığı açıklandı.

Emsa Restaurant Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Restaurant Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menderes Yobaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Emsaş İnşaat'a Devlet Şeref Nişanı verildi!

Belarus Cumhuriyeti, Emsaş İnşaat'ın hayata geçirdiği başarılı projelerden ötürü Emsaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Ali Rıza Arslan'ı 'Devlet Şeref Nişanı' ile onurlandırdı.

Ali Rıza Arslan'a Belarus Devlet Şeref Nişanı verildi!

EMSAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Genel Başkan vekili Ali Rıza Arslan'a Belarus Devlet Şeref Nişanı, Bâkan Zafer Çağlayan' ında katıldığı törenle, Belarus Büyükelçisi Valery Kolesnik tarafından verildi...

Belarus Cumhuriyeti Ali Rıza Arslan'a Devlet Şeref Nişanı takdim edecek!

BELARUS Cumhuriyeti Ankara Başkonsolosu Valery Kolesnik, bugün saat 12:00'de Çırağan Sarayı Mabeyn Balo Salonu'nda yapılacak törenle Emsaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Arslan'a 'Belarus Devlet Şeref Nişanı'nı takdim edecek...

emsaş Haberi

emsaş


Kamu özel işbirliği kapsamında 15 şehir hastanesi, bir kamu sağlığı merkezi için toplam 15.73 milyar liralık anlaşma imzalandı.


Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı imza töreninde Erdoğan, imzalar sırasında daha önceki ihale bedellerine göre, bütün yatırımcılardan toplamda 486 milyon liralık indirim sözü alırken, yapım sürelerinin kısaltılmasını istedi.


Erdoğan, İstanbul İkitelli'de yapılacak entegre sağlık merkezine mütteahhit firma Emsaş'tan bir sporcu hastanesi eklenmesi sözü de aldı. Anlaşma törenine katılan mütteahhit firmalar arasında, Akfen Holding, Astaldi, Rönesans İnşaat, Gama Holding, Kayı İnşaat, DİA, Emsaş, Yıldızlar, Türklerler ve YDA yer...