18 / 05 / 2024

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Küçüközkan ve Mustafa Akbulut tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

Çemtaş Çelik toplu iş görüşmeleri hakkında bilgi yayınladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik toplu iş görüşmeleri hakkında bilgi yayınladı.

Çemtaş Çelik toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri sürüyor!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri sürüyor.

Çemtaş Çelik Makina toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı.

Çemtaş Çayırova'daki fabrikasının satış işlemlerini gerçekleştirdi!

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento ortaklarından Çemtaş A.Ş. Çayırova'daki fabrikasının satış işlemlerini gerçekleştirdi.

Çemtaş Çelik Makina Kocaeli Çayırova'daki fabrikasını sattı!

Çemtaş Çelik makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina Kocaeli Çayırova'da yer alan fabrikasını sattı.

Çemtaş Çelik Makina Sanayi bağımsız denetim görüşünü yayınladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. trafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik makina Sanayi ve Ticaret bağımsız denetim görüşünü yayınladı.

Çemtaş Çelik Makina 3 hafta üretimi durdurdu!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina Sanayi 3 hafta üretimi durdurdu.

Çemtaş Çelik Makina kar payı dağıtım tarihini yayınladı!

Çemtaş Çelik Malina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina kar payı dağıtım tarihini yayınladı.

Çemtaş Çelik Makas Fabrikası'nın Baldur Süspansiyon Üretim'e mi satılacak?

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makas Fabrikası'nın Baldur Süspansiyon Üretim'e satılması müzakereleri devam ediyor.

Çemtaş Çelik Makina faliyeti 3 hafta süre ile durduruldu!

Çemtaş çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina 3 hafta süre ile durduruldu.

Çemtaş Çelik Makina kurumsal yönetim komitesine üye ataması yaptı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina kurumsal yönetim komitesine üye ataması yaptı.

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Küçüközkan ve Mustafa Akbulut tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Haberi

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Küçüközkan ve Mustafa Akbulut tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu. Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt ve taşeronluk işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Hürriyet Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi,...