18 / 05 / 2024

Emtaş Gayimenkul

Emtaş Gayimenkul

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Küçüközkan ve Mustafa Akbulut tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

Emta İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emta İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaya Tavşancı tarafından kuruldu.

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Ebru Meltem Kocataş tarafından kuruldu.

2022'de temettü ödemesi yapacak ilk 8 şirket açıklandı!

Borsada işlem gören firmalardan bilançolar gelmeye devam ederken, temettü ödeyeceklerini duyuran firmalar da netleşmeye başladı; Çemtaş, Aksa, Enerjisa ve Brisa birçok şirket temettü verecek.

Çemtaş'tan güçlü büyüme!

Çemtaş,  2017 yılı üçüncü çeyrekte 74,4 milyon TL net kâr açıkladı ve geçen yıl aynı döneme göre kâr artışı yüzde 231 olarak gerçekleşti.

Luxera Yenibosna teslim bilgisi!

Luxera Yenibosna projesi Luxera Gayimenkul imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 399 bin TL'den başlıyor...

Bursa Çimento, Rodaport’daki hissesini yüzde 50’ye çıkardı!

Bursa Çimento, iştirakı Çemtaş’ın sahibi olduğu Roda Liman Depolama ve Lojistik İşletmeleri A.Ş’nin yüzde 22,5 hissesini 18 milyon 693 bin dolara satın alarak hissesini yüzde 50’ye çıkardı.

Milli Emlak'tan Bayburt'ta 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt İli, Aydıntepe İlçesi, Yanoba Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayimenkulün satış bedeli 5 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Yalova Çiftlikköy'de 4.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yalova Çitflikköy Belediye Başkanlığı Kelebek Çayırı Mevkiinde yer alan gayimenkulü satışa çıkarıyor. Taşınmazın ihalesi 26 Temmuz'da gerçekleşecek.

Gayrimenkul'de Dijital Pazarlama Eğitim Semineri 9 Haziran'da!

Gayrimenkul sektöründeki eğitim ile digital pazarlama yöntemleri ve kampanyaların etkin planlaması konularında bilgilenme fırsatı sunan ''Gayimenkul'de Digital Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci'' eğitim semineri 9 Haziran'da.

Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayimenkul Yatırım Ortaklığıİstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçete İstanbul'ın Kısmi Kesin Kabul Tutanağı'nın onaylandığını açıkladı.

Emtaş Gayimenkul Haberi

Emtaş Gayimenkul

Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Küçüközkan ve Mustafa Akbulut tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu. Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt ve taşeronluk işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Emtaş Gayimenkul Yapı İnşaat Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Hürriyet Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi,...