17 / 05 / 2024

en büyük firmalar

en büyük firmalar

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), 2013 yılı üretimden satışlarına göre 30 milyon lira barajını geçen sanayi kuruluşlarının listesini açıkladı. İlk dört sırayı geçen yıl olduğu gibi yine aynı firmalar aldı.

Dünyanın en büyük inşaat firmaları açıklandı!

Türkiye, küresel pazarda süren durgunluğa ve artan risklere karşı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde, 44 firma ile yer aldı. Türkiye, bu sayı ile Çin’in ardından ikinci oldu.

Dünyanın en büyük inşaat firmaları belli oldu!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi yayınlandı. Türkiye'den listeye 17 inşaat şirketi girdi...

Dünyanın en büyük inşaat firmaları 2018 belli oldu!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesi açıklandı. 46 Türk firmanın yer aldığı listede Türkiye müteahhitlik firması sayısını ve ülke sıralamasındaki yerini korudu.

AE Arma-Elektropanç, en büyük teknik müteahhitlik firmaları arasında!

Orta Doğu’daki faaliyetlerini artıran AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Müteahhitlik Firması” listesinde üçüncü sırada yer aldı.

Konut alıcısının en büyük sıkıntısı net-brüt metrekare farkı!

Özellikle büyükşehirlerdeki konut alıcısının en büyük sıkıntılarından 'net-brüt' metrekare farkı, müşteriyi mağdur ettiği kadar, 'güveni' önde tutan inşaat firmalarında da sıkıntıya yol açıyor.

Nata Holding dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasına girdi!

Türkiye, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2. sırada yer aldı. Firmaların, ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan listede, Nata Holding 116. sıraya yerleşerek dünya devleri arasına girdi.

Dünyanın en büyük müteahhitleri listesinde 42 Türk!

11 yıl önce dünyanın en büyük müteahhitleri listesine giremeyen Türk firmaları, artık 42 firma ile ikinci sırada. Yıllık 5 trilyon dolarlık proje yöneten birliğin başında ise artık bir Türk var..

Türkmenistan'ın en büyük AVM'si Berkarar açıldı!

Türkmenistan' ın en büyük alış veriş merkezi başkent Aşkabat'ta hizmete açıldı. Yerli firmalar tarafından inşa edilen ve toplam 140 bin metrekarelik alana sahip olan AVM, törenle hizmete açıldı.

Mehmet Büyükekşi: İhracatçıların en büyük derdi girdi maliyetleri!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, ihracatçı firmaların 3. çeyrekte üzerinde durdukları en önemli gerçekleşmenin girdi maliyetlerindeki artış olduğunu belirtti. Büyükekşi " İhracatçıların en büyük derdi girdi maliyetleri" dedi

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 42 Türk firma!

'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesine Türkiye'den 42 firma girdi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, listede yer alan firmaların toplam yurtdışı gelirlerinin yüzde 6.4 artış kaydederek 2013'te 544 milyar dolara ulaştığını söyledi...

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması var!

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması bulunuyor, bu sayı ile Türk müteahhitlik firmaları, Çin'in ardından 2. sıradaki yerini korudu" dedi

Selimoğlu Group, Fikirtepe'ye bölgenin en büyük iş merkezini yapacak!

Geçtiğimiz günlerde Kartal'da Residence Eagle adıyla 20 milyon TL'lik yeni projesini satışa çıkaran Selimoğlu Group, Fikirtepe'de 8 ada alındığını, Vartaş, Roche firmalarıyla birlikte bölgenin en büyük iş merkezinin yapılacağını bildirdi...

Gayrimenkul sektöründe en büyük risk yeni batık firmaların olması!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç'a göre sektörün en büyük riski yeni batıkların olması. Aykaç, "Eğer aidatlar birkaç yüz TL artarsa o zaman tüketiciler konut almaktan vazgeçerler" dedi..

en büyük firmalar Haberi

en büyük firmalar

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), 2013 yılı üretimden satışlarına göre 30 milyon lira barajını geçen sanayi kuruluşlarının listesini açıkladı. İlk dört sırayı geçen yıl olduğu gibi yine Tüpraş, Petkim, Philsa Philip Morris ve İzmir Demir Çelik aldı. İlk sırada yer alan Tüpraş'm üretimden satışları Ege Bölgesi'nde 14 milyar 531 milyon 91B bin lira oldu. Tüpraş'ı, 3 milyar 862 milyon 136 bin lira ile Petkim Petrokimya AŞ izledi. İlk 10 listesinde 6'ncı sırada yer alan şirket ismini ve rakamsal verilerini kamuoyu ile paşlaşmayı tercih etmedi. 100 büyük firma içinde 4 şirket ismini gizli tuttu. 


İlk 100 büyük sanayi kuruluşu listesinde ihracat birincisi ise Petkim oldu. Tüpraş ikinci, İzmir Demir Çelik üçüncü sırada yer alırken, Soma'da kömür işletmeciliği yapan İmbat Madencilik, en...