12 / 05 / 2024

en büyük üçüncü sinagog

en büyük üçüncü sinagog

Avrupa'nın en büyük sinagoglarından biri olan Edirne Büyük Sinagogu yıl sonunda açılıyor...

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

ABD'nin en büyük arazi sahibi Bill Gates oldu! 

Dünyanın en zengin 4'üncüsü olan Microsoft’un kurucusu Bill Gates, ABD'deki en büyük tarım arazisine sahip kişi oldu. Gates 1 milyon dekarın üzerinde araziye sahip.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Rönesans, dünyanın en büyük 36. müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat,ENR'nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2018 yılı listesinde 36’ıncı oldu. 2017 yılında toplam 4,2 milyar dolar gelir elde eden şirketin uluslararası projelerinden elde ettiği rakam ise 3,64 milyar dolar.

ESTA Construction, Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’a büyük onur. 10 yılda gerçekleştirdiği ikonik yapılarla “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir önceki yıla göre 13 basamak yükselen firma, bu yıl listede 174’üncü sırada yer aldı.

Konutta en büyük fiyat artışı Türkiye'de oldu!

Küresel çapta konut sektörüne yönelik analizleriyle bilinen Knight Frank şirketi, üçüncü çeyrek küresel konut fiyatları endeksi raporunu açıkladı. Rapora göre, üçüncü çeyrekte en büyük fiyat artışı Türkiye’de gerçekleşti.

Kocaeli Kartape'ye Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisine Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğine sahip doğal bir yaşam parkı yapıyor.

AE Arma-Elektropanç, en büyük teknik müteahhitlik firmaları arasında!

Orta Doğu’daki faaliyetlerini artıran AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Müteahhitlik Firması” listesinde üçüncü sırada yer aldı.

Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı Kartepe'ye geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı parkını oluşturuyor. Park el değmemiş doğal bitki örtüsüyle Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğini taşıyor.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 10. inşaat şirketi oldu!

Rönesans İnşaat uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri" listesinde, 53'üncü sıradan 37'nci sıraya yükseldi.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10'ncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 53’üncü sıradan 37’inci sıraya ilerledi.

en büyük üçüncü sinagog Haberi

en büyük üçüncü sinagog

Edirne Valisi Hasan Duruer restorasyonu süren Avrupa'nın en büyük 3 sinagogu kabul edilen Edirne Büyük Sinagogu'nun yıl sonunda açılacağını söyledi. Edirne Büyük Sinagogu'nun Kültür Merkezi olarak hizmet vereceğini, Yahudu cemaatinin istediği zamanlarda burada ibadet yapabileceğini...