29 / 04 / 2024

en çok avm açılan ülke

en çok avm açılan ülke

Avrupa Alışveriş Merkezleri Gelişme Raporuna göre Türkiye, 2013' ün ilk 6 ayında 422 bin 500 metrekare brüt kiralanabilir alan tamamlanmasıyla Rusya' nın ardından ikinci sırada yer aldı...

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.

En çok ziyaret edilen AVM hangisi?

Facebook, 2014 yılında en çok paylaşılan konuları yayınladı. Listeye göre Vialand, en çok ziyaret edilen mekanlar listesinde Sultanahmet Meydanı 'ndan sonra geldi. Vialand, En çok ziyaret edilen AVM'ler arasında.

İşte en çok doğalgaz tüketen ülkeler!

BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu'na göre, Türkiye dünyada en çok doğalgaz tüketen 20 ülke arasında yer alıyor. BP Dünya Enerji İstatistikleri'ne göre ilk sırada ABD, Rusya ve İran yer alıyor.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türk turistler en çok İtalya'ya gitti!

Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.Yurt dışına çıkan vatandaşlar, Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.

Turistler en çok İtalya'ya gitti!

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut fiyatları en çok hangi ülkelerde arttı?

Ev fiyatlarının sadece Türkiye'de çok yükseldiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dünya çapında bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz. Global Property Guide, dünyada konut fiyat artışının en çok yaşandığı ülkeleri sıraladı. İşte o ülkeler...

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak!

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak. Türkiye'de 2030 itibariyle enerji tüketiminde payını en çok artıran sektör ulaştırma olacak. Sektörün nihai enerji tüketimindeki yüzde 20’lik payı yüzde 25’e çıkacak.

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak!

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak. Türkiye'de 2030 itibariyle enerji tüketiminde payını en çok artıran sektör ulaştırma olacak. Sektörün nihai enerji tüketimindeki yüzde 20’lik payı yüzde 25’e çıkacak.

Yerli turistler en çok Ege ve Akdeniz'i tercih etti!

TÜROFED Başkanı Ayık, Türkiye'de özellikle iç turizmde rakamların yüzleri güldürdüğünü, bu yıl da geçmişte olduğu gibi şu ana kadar yerli turistlerin tatil için en çok Ege ve Akdeniz'i tercih ettiğini bildirdi

Ağustosta en çok eleman arayan sektör: Turizm!

Yenibiris.com'un ağustos ayı istihdam raporuna göre geçtiğimiz ay en çok iş ilanı veren sektör Turizm-Otelcilik ile hemen ardından gelen Perakendecilik olurken, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına son hızla hazırlanan Eğitim sektörü üçüncü sıraya yükseldi.

en çok avm açılan ülke Haberi

en çok avm açılan ülke

KÜRESEL gayrimenkul danışmanı Cushman&Wakefield tarafından yayınlanan son Avrupa Alışveriş Merkezleri Gelişme Raporuna göre Türkiye ve Rusya, 2013 un ilk yarısında tüm Avrupa'da açılan toplam AVM alanının yaklaşık yarısı kadar yeni AVM alanını açtılar. Türkiye, 2013'ün ilk 6 ayında 422 bin 500 metrekare  brüt kiralanabilir alan tamamlanmasıyla Rusya'nın ardından ikinci sırada yer aldı. 


Vatan...