27 / 05 / 2024

en çok kar yağan bölgeler nereler

en çok kar yağan bölgeler nereler

İstanbul Büyükşehir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 3 bin 320 personel ve 933 araçla yürütülen karla mücadele çalışmalarında, şu ana kadar 9 bin 529 ton tuz ve 253 ton solüsyon kullanıldığı kaydedildi....

'Şimdi gümüşe geçtik' diyen İslam Memiş en çok kazandıran yatırım araçlarını açıkladı!

31 Mart seçimlerinin ardından piyasalardaki dalgalanmalar sonucu yatırımcıların kafası karışık. Yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını merak ediyor. Peki en çok hangi yatırım aracı kazandırır, neye yatırım yapılmalı? İslam Memiş sosyal medya hesabından açıklandı...

Geçen hafta parasını altın, dolar ve borsaya yatıranların kazancı ne oldu? En çok hangi hisseler prim yaptı?

Yüksek enflasyona karşı birikimlerini korumak isteyen risk algılarına göre tercihlerde bulunuyor. Peki geçen hafta en fazla hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsada işlem gören hisse senetleri arasında en çok hangileri prim yaptı? İşte yanıtları…

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Dolar karşısında en çok TL değer kaybetti? Avrupa ne yapıyor, biz ne yapmalıyız?

IMF güçlü dolar karşısında en çok değer kaybeden para birimleri sıralarken, ülkelerin güçlü dolar hareketi karşısında ne yapması gerektiğini ele alan bir makale yayınladı.

Oto pilot sisteme sahip araçların içinde en çok kazaya karışan marka belli oldu

Günümüzde otomobillerdeki otonom destek sistemleri araçların güvenli sürüşlerine katkı olarak donanımlara eklense de kazalara engel olamıyor. ABD'de oto pilot sisteme sahip araçlar içinde kazaya en çok karışan otomobil markası belli oldu.

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Enka İnşaat en çok kar eden şirket oldu!

Capital Dergisi tarafından ‘Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması’ ödül töreni gerçekleşti. Törende, Enka İnşaat, en çok kar eden şirket ödülünü aldı.

Deprem en çok kaçak inşaatlara zarar veriyor!

Kocaeli'de, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla 60 bin öğrenciye eğitim verildi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, depremin en çok hasar verdiği yapıların, kaçak inşaatlar olduğuna işaret etti.

Yabancıya satış en çok İstanbul'dan!

ANTALYA, yabancıya konut satışındaki birinciliğini uzun yıllar sonra İstanbul’a kaptırdı. En çok satış yapılan ilk 10 içinde Akdeniz ve Ege sahil kentlerindeki düşüşe karşın yayla kentlerindeki artış dikkati çekti.

En çok aranan '2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire'

sahibinden.com tarafından çıkarılan emlak haritasına göre, tüketiciler 2014 yılında en çok "2. katta doğalgazlı 3+1 sıfır daire" tercih etti. En yüksek fiyat İstanbul'da konuşuldu.

Ömer Akca: Palandöken'e en çok Polonya'dan talep var!

Dünyada önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'de, sporcu ve kayak tutkunları, kayağın keyfini çıkarıyor. Bir otelin idari işler müdürü Akca: "En çok Polonya'dan talep var. Bunu İran ve Rusya takip ediyor" dedi.

İstanbul'a en çok Almanlar geliyor!

İstanbul'a en çok Almanlar geliyor. İstanbul'a gelen yabancı sayısı geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında yüzde 13 arttı, ekim ayında gelişler geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,4 artış gösterdi.

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

en çok kar yağan bölgeler nereler Haberi

en çok kar yağan bölgeler nereler


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 3 bin 320 personel ve 933 araçla yürütülen karla mücadele çalışmalarında, şu ana kadar 9 bin 529 ton tuz ve 253 ton solüsyon kullanıldığı kaydedildi.


Açıklamada, dün saat 22.00 itibarıyla İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle alarmda olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin, Buzlanma Erken Uyarı Sistemi ile tespit edilen bin 875 noktaya müdahale ettiği bildirildi. 


Tüm kar temizleme çalışmalarına rağmen, yolda kalan ve hasarlı kaza yapan araçların önemli ölçüde trafik sıkışıklığına neden olduğu ifade edilen açıklamada, kentte gece saatlerinden bu yana 5 ölümlü, 46 yaralamalı ve 157 maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği aktarıldı.


Açıklamada, deniz ulaşımında herhangi bir sorunun yaşanmadığı, metro ve hafif metro...