04 / 05 / 2024

En fazla yeni güzergaha sahip havalimanı hangisi

En fazla yeni güzergaha sahip havalimanı hangisi

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, uçuş ağına eklenen 20 yeni destinasyon ile Euro Annies 2014 Ödülleri'nde "En fazla yeni güzergaha sahip havalimanı" seçildi.

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

2023 emekli promosyonları ne kadar olacak? Emekli maaş promosyonu en fazla hangi banka veriyor?

Emekli promosyon konusu yeni yılda da gündemde olan konulardan biridir. Peki Emekli maaş promosyonu en fazla hangi banka veriyor? İşte detaylar!

2022 beyaz eşyaya kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit yapılıyor?

Beyaz eşyada kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit olur? soruları beyaz eşyasını yenileceklerin ve yeni evleneceklerin en çok sorduğu sorulardan bazılarıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Nisanda en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, nisanda en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

En fazla yetki belgesi İzmirli emlakçılarda!

TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Gülçin Okay, emlakçılıkta kayıtdışı çalışmaların önüne geçmek ve mesleğin itibarını yükseltmeyi planladıklarını anlatarak en fazla yetki belgesini İzmirli emlakçıların aldığını söyledi.

Martta en fazla reel getiri avrodan oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, martta en fazla reel getiri avrodan sağlandı.

İstanbul'da en fazla kredi inşaat sektöründe kullanıldı! 

İBB İstanbul İstatistik Ofisi, Mart 2020 İstanbul Ekonomi Bülteni’ni yayınladı. 2019 yılına ilişkin İstanbul’daki finansal piyasaların analiz edildiği bültende en fazla kredi kullanılan sektörün inşaat sektörü olduğu belirtildi...

En fazla ne kadar konut kredisi alınabilir?

Türkiye’de 2007'de yasalaşan konut kredisi ile yıllar boyunca kira ödemek yerine, aylık ödeme koşullarınıza uygun uzun vadelerde konut kredisi çekerek bir ev sahibi olabilmek mümkün. Peki en fazla ne kadar konut kresidi alınabilir? İşte merak edilen soruların cevapları...

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Vakıf Katılım en fazla kira sertifikası ihracatına imza attı!

Vakıf Katılım, sermayesini 3,2 milyar TL yükseltti. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Vakıf Katılım, en fazla altın ve gümüş işlem hacmini gerçekleştirmenin, en fazla kira sertifikası ihracatına imza atma başarılarını; sermaye artışına giderek ödüllendirdi.

KİT'ler arasında en fazla yatırımı TCDD gerçekleştirecek!

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT), bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin liralık yatırım yapacak. KİT'ler arasında en fazla yatırımı, bu yıl da TCDD gerçekleştirecek...

Ocak ayında en fazla reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, ocak ayında en fazla reel getiri BIST 100 endeksinde sağlandı.

En fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe hangisi?

Beylikdüzü Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi ve Koordinasyonu çalışanı Sultan Çebitürk yaptığı açıklamada, Beylikdüzü'nün İstanbul'daki sayı ve alansal olarak en fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe olduğunu söyledi.

En fazla yeni güzergaha sahip havalimanı hangisi Haberi

En fazla yeni güzergaha sahip havalimanı hangisi

TAV açıklamasına göre, İstanbul Atatürk Havalimanı, havacılık sektörünün yakından takip ettiği Anna.aero sitesi tarafından bu yıl beşinci kez düzenlenen Euro Annies 2014 Ödülleri'nde "En fazla yeni güzergaha sahip havalimanı" oldu. Atatürk Havalimanı, 2013 ve 2014 yılları ağustos ayları arasını kapsayan dönemde, doğrudan uçuş gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan nokta sayısına 20 yeni destinasyon ekleyerek, havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği Euro Annies'de ilk sırada yer aldı.


51.3 MİLYON YOLCU

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, şu bilgileri paylaştı: "İstanbul Atatürk Havalimanı hızlı büyümesine devam ederek havacılıkta dünyanın önde gelen çekim merkezleri arasına girdi. 2013'te 406 bin uçak ve 51,3 milyon yolcuya hizmet sunan Atatürk Havalimanı, bu rakamlarla Avrupa'nın beşinci, dünyada ise  17. sırada yer alıyor. Hâlihazırda Atatürk Havalimanı'ndan 70'den...