08 / 05 / 2024

En güvenilir sektör gayrimenkul

En güvenilir sektör gayrimenkul

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, gayrimenkul sektöründe güvenin hiçbir zaman azalmayacağını belirterek, zaman zaman satışların arttığı dönemler olduğunu söyledi.

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir ili açıkladı!

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir şehri açıkladı. İşte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ercan'ın o açıklaması...

Borsada tarihi gün yaşandı! En fazla hangi sektör kaybettirdi?

Geçtiğimiz yıl tüm dünya piyasalarından pozitif ayrışan Borsa İstanbul, Çin’den gelen haberle çok moralli olan dış piyasalardan negatif ayrıştı ve günü düşüşle tamamladı. Peki bugün borsada yatırımcısına en fazla hangi sektör hisseleri kaybettirdi?

Borsada bu kez rekor değil düşüş yaşandı, en fazla hangi sektör kazandırdı, hangisi kaybettirdi?

Borsa İstanbul, 2023 senesinin ikinci işlem gününü düşüşle tamamladı. Peki bugün Borsa İstanbul BIST100’de işlem gören sektörel hisseler içinde en fazla hangisi kazandırıp, hangisi kaybettirdi? İşte gelişmeler…

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

2022'nin en güvenilir ve sağlam otomobil markası açıklandı!

"En güvenilir ve en sağlam otomobil markası hangisi?" diye sorulduğunda bir çok kişinin ilk cevabı "Volvo" olacaktır. Fakat bu cevabı verenler bu kez yanıldı. En güvenilir otomobiller listesi bu yıl çok farklı bir şekilde karşımıza çıktı.. İşte detaylar...

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete ek zam haberleri gelmeye devam ediyor. Firmalar hükümetin asgari ücrete yapılacak zam oranına ilişkin çalışmasının detaylarını beklemeden çalışanlarının maaşlarına zam yapmaya başladı. Son zam haberi ise gıda sektöründen geldi.

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Emlak sektörü 2022'de yükselişine devam edecek!

Pandemiye rağmen 2021'yi hareketli geçiren emlak sektörü 2022 senesinde de gözde sektör olmaya devam edecek. Yeni yılda çok sayıda konut projesinin raftan inmesi bekleniyor. 

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

İngiliz konut sektöründe son 24 senenin en güçlü büyümesi!

Merakla beklenen verilere göre, İngiltere inşaat sektöründe son 24 senenin en sert yükselişi yaşandı.

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

En güvenilir sektör gayrimenkul Haberi

En güvenilir sektör gayrimenkul

Altınay, gayrimenlaıle yatırım yapan vatandaşın her zaman kazandığını belirterek, sektörde güven sarsılması diye bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. 


"YATIRIM TAM ZAMANI"


 Bugüne kadar gayrimenkul sektörünün yatırımcılarına hap para kazandırdığını kaydeden Altınay, "Güven sarsılması diye bir olay yoktur. Zaman zaman satımlar trent olarak yukarı doğru tırmanır ve yatay seviyeye doğru gelir. Ekonomik göstergelerimizde çok iyi. 


Vatandaşlarımıza biz Konya Emlakçılar Odası olarak gayrimenkul sektörüne yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz. Borsada, altında ve dövizde yapılan yatırımların zarar etmesi söz konusudur ama gayrimenkulde zarar etmeleri asla söz konusu değildir. Vatandaşlarımız rahat olsunlar, alacakları ve yapacakları her türlü yatırımın tam zamanıdır" diye konuştu. 


"KONYA YATIRIM YAPILACAK EN İYİ İLLERDEN"


SEKTÖRÜN çok iyi bir trent yakaladığını belirten Altınay, "Yukarıya doğru bir tırmanma söz konusudur. 

Bundan sonrada daha iyi olacak. Konyamız...