03 / 07 / 2024

en iyi çay makineleri

en iyi çay makineleri

Teknolojiyi tasarımla buluşturan, kaliteli ve uygun fiyatıyla önde gelen markalar arasında yer alan GoldMaster, renkli otomatik çay makineleriyle mutfakları renklendiriyor. Goldmaster Rosa Çay Makinesi ile çay keyfinizi ikiye katlayın...

2022’nin en iyi telefonları belli oldu! Hemen bakın..

Cihazları belli standartlara göre test ederek en iyileri belirleyen DxOMark 2022 Ekim ayının en iyi özelliklere sahip telefon listesini belirledi. İşte Ekim ayına dair listelenen en iyi ve en kaliteli 25 telefon modeli..

2021'in en iyi konut satışı Haziran'da!

Konut satışların düşük performans ile başladığı 2021 yılında normalleşme bile yükselişe geçti. Bu sene en iyi konut satış rakamı Haziran ayında elde edildi. 

Konut satışlarında son 8 yılın en iyi ilk çeyrek performansı!

2020 yılının ilk üç ayında satılan 341 bin 38 konut, son 8 senenin en iyi ilk çeyrek performansı olarak kayıtlara geçti.

Yabancıya konut satışında tarihin en iyi şubat rakamları görüldü!

Yabancılara konut satışı 2020 yılının Şubat ayında 4 bin 5 adet ile tarihin en iyi şubat rakamı olarak kayıtlara geçti.

ABD yeni konut satışlarında 12 yılın en iyi 2 aylık performansı!

ABD'de yeni konut satışları Ekim ayında yüzde 0.7 düşerek 733 bin oldu fakat düşüşe rağmen satışlarda 12 senenin en iyi 2 aylık performansı da gerçekleşti

Yabancıya konut satışında tarihin en iyi Şubat rakamları görüldü!

Yabancıların 2019 yılının ikinci ayında satın aldığı 3 bin 321 adet konut, yabancıya satışta tarihin en iyi şubat rakamı olarak kayıtlara geçti...

Yabancıya konut satışında tarihin en iyi başlangıcı!

Yılın ilk ayındaki 3 bin 168 adet konut satışı, yabancıya satışta tarihin en iyi ocak ayı rakamı olarak kayıtlara geçti...

Gayrimenkul her dönem en iyi yatırım aracı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri açıklandı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkulün her dönem en iyi getirisi olan yatırım aracı olduğunu söyledi. 

Prontotour, Altın Örümcek'te en iyi tur operatörü seçildi!

Prontotour, internette alanında da başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Geçtiğimiz ay, en iyi ticaret siteleri arasına adını yazdıran Prontotour, şimdi de web sitesi ile Altın Örümcek ödülü kazandı.

Spine Tower en iyi ofis binası ödülünü aldı!

Spine Tower'in inşaatında en sağlam beton türü olan C 80 kullanıldı. İstanbul ve Avrupa’nın en sağlam, en iyi ofis binası ödüllerini aldı.Spine Tower'da gün içinde 3000 kişi çalışacak.

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Skytrax dünyanın en iyi 10 havaalanını seçti!

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

en iyi çay makineleri Haberi

en iyi çay makineleri

GoldMaster Rosa çay makinesi, kırmızı rengiyle mutfağınızın dekorunu tamamlarken çay keyfinizi de ikiye katlıyor.


Ürün gruplarında birbirinden farklı renk ve modellere yer veren GoldMaster, kırmızı tutkunları için, canlı ve parlak rengiyle dikkat çeken Rosa çay makinesini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Modern ve şık tasarımlı inox çelik gövdesi olan,  paslanmaz çelik gizli rezistansa sahip Rosa Çay Makinesi’nin 1,8 lt kapasiteli su ısıtıcı gövdesi ve 1,0 lt kapasiteli demliği bulunuyor. Ayrıca çay filtresinin de paslanmaz çelik ve yıkanabilir olması sağlıklı bir şekilde kullanım imkânı sunarken, 2200 W güçlü performansı ile kısa sürede su kaynatabilme özelliği sayesinde çay keyfini doyasıya yaşamanızı sağlıyor.


360° dönebilme özelliği sayesinde rahatça kullanılabilen otomatik çay makinesi, ayarlanabilir sıcaklık kontrolü ile istenilen sıcaklığa göre ayarlanabiliyor. GoldMaster Rosa Çay Makinesi’nin kablosunu gizleyen...