09 / 05 / 2024

en iyi çok katlı konut ödülü çınarlı bahçe

en iyi çok katlı konut ödülü çınarlı bahçe

Sign of the City yarışmasında tamamlanan projeler arasında "En İyi Çok Katlı Konut" ödülünü İş GYO, Tuzla'daki Çınarlı Bahçe projesiyle aldı. Turgay Tanes, "İtibarlı bir yarışma ve fair-play ortamı yaratıldı" diye konuştu.

En iyi pile sahip 20 akıllı telefon! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

DxOMark en iyi pillere sahip akıllı telefonları duyurdu. Bu 20 telefonun bataryası çok güçlü liste başında ise iPhone yok! Peki, en iyi pile sahip olan akıllı cep telefonları hangileri?

MediaMarkt'ta satılan en iyi 10 akıllı saat! Sakın kaçırmayın! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Son dönemde akıllı saatlere olan ilgi artarken pek çok kişi akıllı saat fiyatlarını araştırmaya başladı.Biz de sizin için MediaMarkt'ta satışı yapılan en iyi 10 akıllı saati derledik. Peki, MediaMarkt'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Dünyanın dekorasyonu en iyi mekanları belli oldu!

INSIDE Dünya İç Dekorasyon Festivali'nde en iyi dekorasyona sahip mekanlar açıklandı. Türkiye'den çok az kişinin bildiği bir yer girdi.

Emlakçılık yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak!

Emlak yasasının çıkmasıyla emlak sektörünün çok güçlü bir statüye, kaliteye sahip olacağını ifade eden Emlak Uzmanı Ruhullah Meriç, "Emlakçılık önümüzdeki yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak" dedi...

Emlak almak için en iyi dönem!

Emlak almak için en iyi dönem, çünkü fiyatlar çok geriledi diye açıklamada bulunan Çetinkaya Polat Holding Başkanı Adnan Polat, "Türkiye'ye güvendiğim ve inandığım için yatırım yapmaya devam ediyorum. Arz fazlası belki var ama doğru projelere bakınca öyle değil" dedi.

Kuzeyşehir'e 'En İyi Çok Katlı Konut Projesi' ödülü!

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

Manzara Adalar projesine En İyi Çok Katlı Konut Ödülü!

İş GYO'nun Manzara Adalar projesi Sign of the City Awards yarışmasında “En iyi Çok katlı konut” ödülüne layık görüldü

İşte dünyanın en iyi 10 havalimanı!

Dünyanın birbirinden güzel ülkelerinde, tasarımları ve konumlarıyla dikkat çeken birçok havalimanı bulunuyor. İşte muhteşem görüntü ve manzaraya sahip en iyi 10 havalimanı!

Re/Max Piramit 2015'te en iyi satış yapan 3. ofis oldu!

2003 yılında Mimar Nurdan Tartanoğlu tarafından kurulan ve satış başarıları ile dünya çapında çok sayıda ödül alan Re/Max Piramit, 2015 yılında Avrupa'nın en iyi satış yapan üçüncü ofisi oldu.

İstanbul'un erişim ve çekimde en iyi caddeleri!

Perakende sektörü için var olacağı noktanın analizi çok önemli. Biz de İstanbul’un en ünlü caddelerinin karnesini istedik. Erişimden çekim noktalarına kadar en iyi karneye sahip olan cadde Bağdat çıktı.

Four Seasons Otel Avrupa'nın en iyi oteli seçildi!

Dünyanın en çok takip edilen haber sitelerin, den Business Insider, Avrupa'nın en iyi 25 otelini seçti. Listenin ilk sırasında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bulunan Gresham Sarayı seçildi.

Skytrax dünyanın en iyi 10 havaalanını seçti!

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

en iyi çok katlı konut ödülü çınarlı bahçe Haberi

en iyi çok katlı konut ödülü çınarlı bahçe

Gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek için organize edilen Sign of the City Awards töreninde çeşitli dallarda Türkiye'deki en iyi projeleri seçildi. Hürriyet tarafından 6 Kasım'da Four Seasons Hotel The Bosphorus'ta düzenlenen ve Dr. Y. Muh. Mimar Doğan Hasol'un jüri başkam olarak görev yaptığı törende. 

Ağustos 2013'te teslimine başlanan ve Iş GYO'nun imzasını taşıyan sayfiye projesi 'Çınarlı Bahçe Tuzla' tamamlanmış projeler arasında "En iyi Çok Katlı Konut" ödülünü aldı. 


Iş GYO'nun yapımı geçen yıl tamamlanan Çınarlı Bahçe Tuzla projesiyle ödüle değer görülmesinden gurur duyduklarını söyleyen Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, şunları söyledi: "Basında da sık sık belirtildiği üzere Türkiye ekonomisinin lokomotifi gayrimenkul sektörü her gün daha çok güçlenerek yoluna devam ediyor. Ülkemizde basın denildiğinde akla gelen öncelikli isimlerden biri olan...