25 / 05 / 2024

En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü

En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü

Space Architects and Designers ve kurucusu Kaan Çetinkaya The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen ve dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı International Property Awards’ta “En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü” aldı.

Space Architects & Designers Avrupa’dan ödülle döndü!

Space Architects and Designers ve kurucusu Kaan Çetinkaya The Telegraph gazetesi işbirliği ile Londra’da düzenlenen ve dünya çapında çeşitli projelerin katıldığı International Property Awards’ta “En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü” aldı.

Wyndham Grand Levent En İyi Uluslararası Otel ödülü aldı!

Wyndham Grand İstanbul Levent; Avrupa, Ön Asya, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) 43 ülkeden 450 otel arasında ‘En İyi Uluslararası Otel’ unvanına layık görüldü.

Beyazıt'taki Yolgeçen Han otel olacak!

İstanbul Beyazıt’daki eski Yolgeçen Han, Koruma Kurulu kararı doğrultusunda tescilden çıkarıldı. 56 metrekarelik alanda yer alan Yolgeçen Han’ı otel olacak.

Nymphaea Thermal Spa'ya ödül!

Nymphaea Thermal Spa, 2015 yılı World Luxury Spa Awards (Dünya Lüks Spa Ödülleri) tarafından “Ülkenin En İyi Otel Spa’sı” ödülüne layık görüldü.

Dünyanın en ilginç otel tasarımları!

Tatil köylerinden, pansiyonlardan, klasik otel odalarından sıkıldıysanız ve farklı bir tatil yapmak istiyorsanız size birkaç önerimiz var. Dünyanın en ilginç tasarımlarına sahip otellerini derledik.İşte o oteller;

Dünyanın en iyi otel grubu Marriott Hotels oldu!

World Tourism Forum kapsamında verilen Dünya Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende, Doğuş Turizm en iyi yatırım grubu, THY en iyi havayolu şirketi, Coral Travel en iyi tur operatörü, Sheraton Bursa en yeşil otel seçildi..

Pera Palace Hotel Jumeirah, Hollywood ödülü aldı!

Dünyanın saygın ve ödüllü gezi rehberi Fodor’s Travel, Pera Palace Hotel Jumeirah’ı, “Hollywood İhtişamını Yaşatan En İyi 10 Otel”inden biri olarak olarak seçti.

Melih Gökçek 2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından da “2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. “2014 Medya Oskarları Ödül Töreni” Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı.

Melih Gökçek'e En İyi Başkan Ödülü!

Melih Gökçek, "2014'ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda yapılan törende Gökçek'in ödülünü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

İstanbul EDITION’a Uluslararası Sürdürülebilirlik ödülü!

Dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Projesi Ödülü’nü bu akşam Londra Marriott Hotel’de düzenlenecek gala gecesinde teslim alacak.

Dünyanın en iyi 25 otelinden biri Ürgüp'te!

Kapadokya'nın en önemli merkezlerinden Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ndeki Kayakapı Premium Caves- Cappadocia, 'Dünyanın En İyi 25 Oteli'nden biri seçilirken, aldığı 8 ödülle, 2015 yılınahızlı bir giriş yaptı.

Dünyanın en iyi projesi İstMarina satısta şampiyon!

GECEN ay International Property Awards tarafından 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen DAP Yapı'nın İstMarina projesi, Emlak Konut GYO bağımsız bölüm raporuna göre, gelir kaleminde en fazla satısı gerçeklesen proje oldu.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü Haberi

En İyi Otel İç Mimarisi Ödülü

Kaan Çetinkaya bu ödülü, 15,000 m2 olarak tüm iç mekânlarını tasarladığı Ofton İnşaat’ın bir yatırımı olan Hilton Double Tree Piyalepaşa Projesi ile almaya hak kazandı. Kaan Çetinkaya yaptığı açıklamada, 2015 yılında hizmete açılan Hilton Double Tree Piyalepaşa Projesi’nin fark yaratarak diğer otel projelerinin önüne geçtiğini belirterek, “Her parça bir tema dâhilinde özenle tasarlanıp uygulandı. Böylece bütününde bir sanat eseri özgünlüğü ve ruhunu taşıyan bir tasarım ortaya çıktı” dedi. 


1997’dan beri mimari ve iç mimari tasarımlarıyla yüzlerce projeye imza atan Kaan Çetinkaya, kendi alanına Türkiye’nin önde gelen isimlerinin başına geliyor. Çetinkaya, tasarımındaki başarısının pazarlama ve satış  odaklı tasarıma verdiği önemden kaynaklandığını söylüyor. 


“Designawards’ta finale kalmayı başardı”

Hatırlanacağı üzere Kaan Çetinkaya, Design at AL dergisi tarafından bu yıl 16 Eylül’de Venedik’te düzenlenen Designawards yarışmasında...