11 / 05 / 2024

en iyi projeler

en iyi projeler

TÜRK inşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in öncülüğünde düzenlenen “Sign of the City Awards”’de geri sayım başladı.

Dünyanın en iyi 10 mühendislik harikası!

Mühendisler çeşitli amaçlarla farklı bina, köprü, otoyol ve uzay istasyonları inşa etti. Bunlardan bazıları ürettiği elektrik sayesinde bir ülkenin ekonomisine önemli katkılar sağlarken, bazıları da iki kıtayı birbirine bağlayan tünellerden oluşuyor.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Sign of the City Awards'ta en iyi projeler seçildi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Sign of the City Awards jürisi iki gün boyunca devam eden toplantılarla başvuruları değerlendirdi. En çok beğenen projeler, RE360 Gayrimenkul Buluşması kapanışında 11 Aralık’ta düzenlenen ödül töreninde açıklanacak.

Emporis en iyi 10 bina listesini açıklandı!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Soyak Kristalkule dünyanın en iyi 7. binası!

Farklı mimarideki projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan, dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Soyak Kristalkule dünyanın en iyi 7. gökdeleni!

Dünya çapında muazzam gökdelenler ve başarılı mimari projeler ile bilgilendirme yapmaya devam eden Emporis dünyanın 300'den fazla gökdelen arasından en iyi 10 bina listesi açıkladı.

Dünyanın en iyi binaları arasında Soyak Kristalkule 7. sırada!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Antalya EXPO 2016'da en iyi projeler sergilenecek!

EXPO 2016 Antalya’da şehirlerin en iyi uygulamaları sergilenecek. Kültürel Faaliyetler programı kapsamında, düzenlenecek etkinliğe katılacak projelerde aranacak ilk özellik kentsel yaşam kalitesini artırması olacak.

Amerikan Mimarlar Enstitüsü en iyi binaları seçti!

Amerikan Mimarlar Enstitüsü yılın en iyi binalarını seçti. ABD'de mimarlar için oluşturulan meslek odası, 19 projeyi ödüllendirdi. İşte Amerika Birleşik Devletleri'nde yılın en iyisi seçilen mimari projeler...

Terrace Feri En iyi Dönüşüm Projesi ödülü aldı!

İNANLAR İnşaat'ın İstanbul Feriköy'de yer alan 'Teırace Feri" projesi, Hurriyet'in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards'ta tamamlanan projeler kategorisinde "En iyi Dönüşüm Projesi" ödülüne değer görüldü...

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Skytrax dünyanın en iyi 10 havaalanını seçti!

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi!

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi. Manavgat Kumköy Mevkiinde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort Avrupanm en büyük değerlendirme sitelerinin biri olan Zoover'den 2014 ödülünü kazandı.

en iyi projeler Haberi

en iyi projeler

199 başvuruyu değerlendiren jüri ödül kazananları belirledi. Şimdi gözler 6 Kasım’daki ödül töreninde.


TÜRK inşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in öncülüğünde düzenlenen “Sign of the City Awards”’de geri sayım başladı.


 Sektörün deneyimli isimlerinin yer aldığı jüri, iki gün süren toplantının ardından yarışmanın finalistlerini ve ödül kazanan projeleri belirledi. Sektörün deneyimli isimlerinden oluşan jürisi, oylama sistemi ve ödül kategorileri ile sektörün en prestijli ödülü haline gelmesi ve geleneksel olarak her yıl tekrarlanması planlanan “Sign Of The City Awards”  6 Kasım 2014’te sahiplerini bulacak. 


199 BAŞVURU


Sektörün merakla beklediği ödül töreni öncesinde, Jüri Başkanı Dr. Y. Müh. Mimar Doğan Hasol önderliğinde toplanan 15 kişilik jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden finalist projeleri değerlendirerek ödül sahiplerinin...