18 / 05 / 2024

en kısa iett hattı

en kısa iett hattı

Kentin iki ucu arasında otobüsle yolculuk yapanların kat ettikleri mesafe, bazen hayret edilecek seviyelere çıkıyor, örneğin, Harem-Şile-Ağva hattında çalışan otobüsler, tek seferde 111 kilometre kat ediyor..

İstanbul'un en uzun ve en kısa otobüs hatları!

İETT'nin hizmet verdiği hatlar dikkate alındığında en uzun hat 111 kilometre ile "139/A Harem-Şile-Ağva", en kısa hat ise 3 kilometre ile "31/K Kuyumcukent-Yenibosna Metro" oldu...

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

‘Kripto paralar, kısa sürede en fazla kazanç sağlayan yatırım aracı oldu’

Bitcoin, hafta sonu yüzde 5’den fazla yükselerek yatırımcılarını morallendirdi. Bu sayede, kısa sürede en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu.

Kısa vadeli dış borç stoku mart sonu itibarıyla yüzde 8,7 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), martta kısa vadeli dış borç stokunun, geçen yılın sonuna kıyasla yüzde 8,7 yükselerek 161,4 milyar dolara çıktığını duyurdu.

Borsada 2020'den sonra en kötü ilk çeyrek!

BIST 100 endeksi, 2023 yılının Ocak-Mart döneminde yüzde 12'nin üzerinde bir düşüş kaydederek, 4.900 puanın altına geriledi. Bu, pandemi sürecinden bu yana borsanın en kötü ilk çeyrek performansı oldu. Önceki 10 yılın ilk çeyrekleri için ise borsa genellikle yüzde 3,2 getiri sağlamıştı.

Beko’da çamaşır makineleri 1000 TL indirimde! Kısa süreli indirimleri kaçırmayın!

Beko’da çamaşır makineleri 1000 TL indirimle satılıyor. Kısa süreli indirimleri kaçırmayın tavsiyesi gelirken en uygun çamaşır makinelerinden M 8101 BB Çamaşır Makinesi ve birçok üründe 1000 TL indiriminin geçerli olduğu belirtildi.

Tuvalet kağıdı fiyatları kısa süreliğine dibe vurdu! İşte Migros 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Migros’ta tuvalet kağıdı fiyatları dibe vurdu. Zam furyasından en çok etkilenen ürünler arasında yer alan tuvalet kağıdı ve kağıt havlu gibi ürünler kısa bir süre için Migros’ta indirimli satılacak. İşte Migros 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Okul servis ücretleri ne kadar? İşte en kısa ve en uzak mesafe servis ücretleri!

Okulların açılması ile birlikte servis ücretleri de araştırılan konular arasına girdi. İşte en kısa ve en uzak mesafe servis ücretleri!

Dev buz dağının ucu göründü! Bunu yapan kısa vadede paraya para demeyecek

Dünya üzerinde artan ekonomik fay hatlarındaki hareketlilik kısa vadede büyük depremlere neden olabilir. Risklerin arttığını gören yatırımcı ise elindeki taşınmazları hızla nakite çevirmeye başladı. Paranın yönünü takip edenler bu adımın kayıp riskini en aza indireceğini öngörüyor.

Gümüş rüzgarı kısa sürdü! Gümüş fiyatlarında son durum! İşte gümüş fiyatı 23 Nisan 2022...

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Gümüş fiyatlarındaki yukarı yönlü rüzgar kısa sürdü. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son durum...

Kurban bayramına kısa süre kala koyunlara büyük zam! Sektör yetkilisi olacakları çekinerek açıkladı

Kurban bayramına 3 aydan kısa bir süre kalan fiyatlar da merak edilmeye başlandı. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, bu sene az talep beklediklerini belirterek, "Geçen sene 2 bin 500 TL olan küçükbaş 4 bin TL'den satılır" dedi.

Petrol fiyatlarında şok! 3 haftanın en düşük seviyesinde! İşte yeni fiyatlar...

Petrol fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşandı ve Salı günü, geçtiğimiz 3 haftadaki en düşük seviyeyi gördü. Yaşanan bu hızlı düşüşe Rusya tarafından İran nükleer anlaşmasıyla ilgili görüşmelerin en kısa sürede başlamasından taraf olduğuna dikkat çekmesi etki etti.

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

en kısa iett hattı Haberi

en kısa iett hattı

KENTİN iki ucu arasında otobüsle yolculuk yapanların kat ettikleri mesafe, bazen hayret edilecek seviyelere çıkıyor, örneğin, Harem-Şile-Ağva hattında çalışan otobüsler, tek seferde 111 kilometre kat ediyor. Ya da Silivri-Otogar arasında hizmet veren otobüsler, 94 kilometre gidiyor. İETT'nin yürütüm ve denetiminde kentte toplam 640 hat bulunuyor. 


EN KISA HAT 3 KM. 

İstanbullulara hizmet veren 640 hat ve uzunlukları değerlendirildiğinde ise, hat başına düşen ortalama uzunluk 19.62 kilometreyi buluyor. Peki en kısa hat kaç kilometre? İETT'nin verilerine göre, kentin en kısa hattı, 3 kilometre ile Kuyumcukent-Yenibosna. 


İETT, çeşitli analiz ve yöntemler kullanarak, en etkin ve verimli hatların oluşturulmasını amaçlıyor. 

Mevcut hatlara eklenecek yeni hatlar ise yeni iş ve yerleşim alanlarının oluşması, artan nüfus sayısı ile talepler doğrultusunda faaliyete açılıyor. 


 EN UZUN 10 HAT: 


¦ 139A Harem-Şile-Ağva 110.91...