28 / 04 / 2024

‘Kripto paralar, kısa sürede en fazla kazanç sağlayan yatırım aracı oldu’

‘Kripto paralar, kısa sürede en fazla kazanç sağlayan yatırım aracı oldu’

Bitcoin, hafta sonu yüzde 5’den fazla yükselerek yatırımcılarını morallendirdi. Bu sayede, kısa sürede en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu.



Bir süredir oldukça dar bir bant aralığında ve düşük hacimle fiyatlanan kripto paraların lokomotifi Bitcoin, Amerika’da son zamanlarda gündemin bir numaralı sorunu olarak görülen borç tavanı krizinin çözülmesi ile beraber 3 hafta sonra ilk defa 28 bin dolar seviyesini aştı. Önceki gün de güne yükselişle başlayan Bitcoin, 28 bin 500 dolar seviyelerini test etse de şu aralar 28 bin100 dolar bölgesinden alıcı buluyor. Ethereum da benzer bir biçimde yüzde 5’den fazla artarak 1.900 doların hemen üzerinde fiyatlanıyor.

 ‘Kripto paralar, kısa sürede en fazla kazanç sağlayan yatırım aracı oldu’

Hacimsiz ve yatırımcıları yoran son üç haftadan sonra yeni hafta, haber akışı bakımından olumlu başladı. Bunun yanı sıra, bu hafta kripto para piyasası için yeni gelişmelerin de olması bekleniyor.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön