06 / 05 / 2024

en kullanışlı daire tipi

en kullanışlı daire tipi

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, "Bir ara 1+1 daire çok fazla yapıldı, arz fazlası, doygunluk söz konusu oldu. 2 artı 1 hem 1 artı 1'in hem 3 artı 1'in yerini alıyor." dedi.

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Çelik ev kullanışlı mı? Çelik ev soğuk olur mu?

Çelik evler, son dönemin en popüler yapılarından biridir. Çelik evde yaşamanın ne kadar sağlıklı olduğu, kullanışlı olup olmadığı soruları da sıkça sorulmaktadır. İşte tüm bu soruların yanıtları!

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

AFAD’ın Acil Çağrı mobil uygulamasından acil durumlar ve afetler için yardım çağırılabiliyor. Peki, AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar..

Dünyanın en güçlü pasaportları hangileri? Zirve değişti, işte Türkiye'nin sıralamadaki yeri

Passport Index'in verilerine göre 2022'de dünyanın en güçlü pasaportları duyuruldu. Listenin 1 numarasında ise Avrupa ülkeleri bulunmuyor. İşte o şaşırtan liste...

Martı'dan yepyeni hizmet: TAG! TAG nedir, nasıl kullanılır?

Martı'nın ticari amaç ve kar amacı gütmeden hizmete sunduğu TAG nedir ve nasıl kullanılır?

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar...

Geçen yıl 100 liraya dolan gıda sepeti şimdi kaç liraya doluyor?

Birleşik Kamu İş Sendikası'nın yaptırdığı araştırmada geçen yıl Eylül ayında 100 liraya dolan gıda sepetinin bugün kaç liraya dolduğu gözler önüne serilirken aynı dönemde, emeklinin ve çalışanın 100 lirasının ise bugün ne kadar olduğu soruları yanıt buluyor.

12 litre ile bir makine dolusu bulaşığı yıkamak hayal değil! Samsung Bulaşık Makinesi 3 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Beyaz eşya fiyatları gitgide daha da artarken, sizler için en uygun en kullanışlı beyaz eşya ürünleri nerede var araştırıyoruz. Samsung sezonu muhteşem indirimlerle kapatıyor. İşte, Samsung DW60M5052FS 5 Programlı Solo Bulaşık Makinesi 3 Eylül 2022 Fiyat listesi…

EYT'de en güçlü formül ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı! Hemen siz de bakın!

Hükümet merakla beklenen 3600 ek göstergeden sonra emeklilikte yaşa takılanlar (EYT’liler) için de çözüm formülleri üzerinde çalışıyor. Peki merakla beklenen EYT çalışmasında en güçlü formül hangisi? İşte merak edilen detaylar...

Geri alım hakkı nedir? Vefa hakkı nedir? Geri alım hakkı nasıl kullanılır?

Geri alım hakkı nedir? Geri alım hakkı nasıl kullanılır? sorusu sıkça sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen soruların detayları!

en kullanışlı daire tipi Haberi

en kullanışlı daire tipi

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de, 10 yıl vadeli konut satışlarının, 20 yıl vadeli olanlara kıyasla daha fazla tercih edildiğini, tüketicilerin borçlarını daha erken ödeme anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.



Asıl önemli konunun ise faiz oranları olduğuna dikkati çeken Torun, "Sürdürülebilir bir faiz oranı olması lazım. Nedir bu? Yıllık yüzde 10'un altında, yine aylık bazda yüzde 1'in altında faiz oranları, gayrimenkul sektörü için sürdürülebilir faiz oranıdır. Bunları uyguladığımız zaman görüyoruz ki sektörde talep devam ediyor." diye konuştu.


Torun, gayrimenkulün hiçbir zaman değer kaybetmeyeceğini belirterek, "Bir şey olabilir, talep gecikmesi olabilir. Yani birtakım, durgunluklar olabilir, erteleme ama işin sonunda daima gayrimenkul kazandıran bir sektördür." dedi.


"2 artı 1" talebi artıyor 

Konutlarda, "2 artı...