05 / 05 / 2024

en modern AVMler

en modern AVMler

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan “Türkiye AVM’leri yapmaya geç başladı ancak hızlı bir şekilde Türkiye’nin her yerine AVM’ler yapıldı” dedi. Ceylan sözlerine "AVM'lerin en modernleri, en gelişmişleri Türkiye’de bulunuyor" diye devam etti.

İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor!

Yatırımcı ve işletmecisine kazanç vadeden Türkiye’nin en modern sanayi ve ticaret merkezleri arasında yer alan İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor.

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

TOKİ'den Samsun'a modern sanayi sitesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir TOKİ tarafından Samsun'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesinin yapılacağını söyledi.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Sofya'da komünizm döneminden kalma 17 katlı bina patlayıcı ile yıkıldı!

Sofya'da, 40 sene önce "Balkanlar’ın en büyük ve en modern basın evi" olması için kurulan 17 katlı bina yüzlerce kilogram dinamit ile yıkıldı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da hizmete açılacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir adım olacak. Dünyanın en modern cihazlarıyla donatılan tam 2 bin 682 yatak kapasiteli hastanenin ilk etabı 20 Nisan'da açılıyor...

Türk inşaat şirketlerinin gözü Sahra Altı Afrika'da!

Türk inşaat şirketleri son dönemde Sahra Altı Afrika'ya yatırım atağına başladı. Türk şirketleri, bölgede raylı taşımacılık alanında ihaleler alıyor, en modern stadyumlar inşa ediyor ve altyapıda bir çok projeye imza atıyor.

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

Bodrum Modern'de fiyatlar 89 bin eurodan başlıyor!

"Bodrum'un en modern projesi" sloganıyla tanıtılan Leitert Bodrum Modern projesinde fiyatlar 89 bin eurodan başlıyor. 

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

Türk sporu en modern tesislere kavuştu!

2002 yılından bu yana Türkiye'de 23 ilde 25 yeni stat inşaa edilirken, dünyanın en gözde spor tesisleri ortaya çıktı. Bursa, Trabzon, Konya,Eskişehir, Antalya ve Diyarbakır gibi birçok il, yüksek kapasiteli statlarına kavuştu.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı!

İstanbul’un en modern hastanelerinden birisi olan Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı. Açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin her karesinde Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın emeği olduğunu söyledi.

en modern AVMler Haberi

en modern AVMler

Ankara Ticaret Odası (ATO) İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerindeki Alışveriş Merkezleri (AVM) yatırımcı ve yöneticilerini, AVM’lerin sorunları ve çözüm önerilerini konuşmak üzere bir araya getirdi.

ATO Congresium’da yapılan yemekli toplantıya Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan da katıldı. Toplantının açılışında konuşan Ceylan, ülke ekonomisinin gelişip güçlenmesiyle birlikte AVM’lerin de sayılarının arttığını söyledi. AVM kültürü oluştuğunu ve bu kültürün şehirlerin çehresini ve yaşama alışkanlıklarını değiştirdiğini anlatan Ceylan, “Türkiye AVM’leri yapmaya geç başladı ancak hızlı bir şekilde Türkiye’nin her yerine AVM’ler yapıldı” dedi. Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dünyanın neresine giderseniz gidin AVM’ler var. Ama en modernleri, en gelişmişleri Türkiye’de bulunuyor. Bu da insanımızın ufkunu gösteriyor. Yatırımcıları kutluyorum”

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran...