17 / 05 / 2024

en modern ışıklandırma sistemleri

en modern ışıklandırma sistemleri

Londra, Paris, Moskova gibi dünyanın önde gelen metropollerinde yer alan ve yüzde 20 pazar payına sahip olan tasarım ürünleri ile tanınan aydınlatma firması LASVIT, Türkiye pazarına ürünlerini sunuyor...

17 binada enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı!

Barış ve Cumhuriyet sitelerinin olduğu alanda gerçekleşen enkaz kaldırma çalışmalarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 17 binada enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

TOKİ'den Samsun'a modern sanayi sitesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir TOKİ tarafından Samsun'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesinin yapılacağını söyledi.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

Bodrum Modern'de fiyatlar 89 bin eurodan başlıyor!

"Bodrum'un en modern projesi" sloganıyla tanıtılan Leitert Bodrum Modern projesinde fiyatlar 89 bin eurodan başlıyor. 

Türk sporu en modern tesislere kavuştu!

2002 yılından bu yana Türkiye'de 23 ilde 25 yeni stat inşaa edilirken, dünyanın en gözde spor tesisleri ortaya çıktı. Bursa, Trabzon, Konya,Eskişehir, Antalya ve Diyarbakır gibi birçok il, yüksek kapasiteli statlarına kavuştu.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Leitert Bodrum Modern teslim tarihi!

"Bodrum'un en modern projesi" sloganıyla yola çıkan Leitert Bodrum projesinde fiyatlar 89 bin Euro'dan başlayıp, 120 bin Euro'ya kadar yükseliyor...

Turmaks İnşaat'tan Maldivler'e 180 yataklı modern hastane!

Turmaks İnşaat, Maldiv Adalarının en modern hastanesinin inşaatını tamamladı. Hastane, Güney Doğu Asya ülkelerindeki en modern hastanesi olma özelliğine sahip.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Dünya'nın en modern AVM'leri Türkiye'de!

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan “Türkiye AVM’leri yapmaya geç başladı ancak hızlı bir şekilde Türkiye’nin her yerine AVM’ler yapıldı” dedi. Ceylan sözlerine "AVM'lerin en modernleri, en gelişmişleri Türkiye’de bulunuyor" diye devam etti.

Gölcük Halıdere'ye modern rezidans projesi!

Gölcük Halıdere'ye bölgenin en modern rezidansı inşa edilecek. Çalışmalara başlanan proje Tarihi Roma Mezarlığı'nın tam karşısında hayata geçecek.

en modern ışıklandırma sistemleri Haberi

en modern ışıklandırma sistemleri

Shangri-La Bosphorus Hotel, The Marmara Taksim, Raffles Zorlu Istanbul ve Medical Park İzmir gibi Türkiye’nin dikkat çekici binalarını aydınlatan ve yüzde 20 pazar payına sahip olan LASVIT, Türkiye pazarında büyüme hedefliyor.

2007 yılında Leon Jakimic tarafından kurulan, Çek Cumhuriyeti merkezli LASVIT, kişiye özel ışık montörleri, özel mimari cam yapıları ve aydınlatma alanında koleksiyonunda lider tasarımları ile tanınıyor. Projeleri Londra, Paris, Prag, Moskova, Los Angeles, Hong Kong ve Singapur gibi dünyanın önemli merkezlerine uzanan LASVIT, gelişen turizm, gayrimenkul ve dekorasyon sektörlerine paralel olarak Türkiye’de de büyümeyi hedefliyor. Türkiye aydınlatma pazarının yüzde 20’sine hizmet sunan LASVIT, 2014 yılında 4 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

ZARAFET KALİTE İLE BÜTÜNLEŞİYOR

Hotel Shangri-La Bosphorus ve The Marmara Taksim’de yer alan LASVIT tasarımlarının tanıtıldığı basın toplantısında konuşma yapan...