15 / 05 / 2024

en pahalı uçak bileti ne kadar

en pahalı uçak bileti ne kadar

Ulaştırma, Bakanı Binali Yıldırım, "Zorunlu değil, gönüllü olarak yarın itibarıyla en pahalı ekonomi bileti 299 lira olacak. En pahalı diyorum, bunun altında uçanlar da olabilir. Ona bir itirazım yok. Onlar tamamen kendi verecekleri kararlardır" dedi....

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Dünyanın en pahalı evi Chateau d'Armainvilliers 425 milyon Euro'ya satışa çıktı!

Paris yakınlarında yer alan Chateau d'Armainvilliers satışa çıktı. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Moğolistan'dan talipleri olduğu kaydedilen evin satışı gerçekleştiğinde dünyanın en pahalı evi unvanını da kazanmış olacak.

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

En pahalı uçuş İstanbul'dan Şanghay'a yapıldı! Tek yön 66 bin 600 lira

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verileri açıklandı. Seyahat platformu, uçak biletlerinin ilk 7 aylık karnesine göre en pahalı uçuş  66 bin 600 lira ile İstanbul'dan Şanghay'a yapıldı.

2023'ün en pahalı uçak ve otobüs rotaları peş peşe açıklandı!

Bu senenin uçak ve otobüs bileti fiyatlarının ilk beş ayındaki karnesini açıkladı. Peki, en pahalı ve en ucuz uçuş nerelere yapıldı? İşte detaylar...

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Konut fiyatları cep yakıyor! İşte Türkiye'nin en pahalı mahalleleri

Son dönemlerde konutlarda artan fiyatlar nedeniyle ortalama bir metrekareye sahip olan evlerin fiyatları bile uçtu. Yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye'nin en pahalı 10 mahallesi açıklandı. İşte Türkiye'nin en pahalı 10 semti...

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uçak biletlerinde tavan fiyat belli oldu! En yüksek fiyat...

Uçak biletlerinde yeniden belirlenen tavan ücret uygulamasına göre iç hatlarda ekonomi sınıfında tek yön en yüksek bilet fiyatı bin 150 lira olarak oldu.

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Otobüs biletleri uçak biletlerine yaklaşırken vatandaş seyahat tercihlerini uçaktan yana kullanmaya başladı. Uçağı tercih eden vatandaş yine de en uygun uçak bileti nerede araştırıyor. Buna Türk Hava Yollarından etkileşim gecikmedi ve bir kampanya yaptı.

en pahalı uçak bileti ne kadar Haberi

en pahalı uçak bileti ne kadar


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Zorunlu değil, gönüllü olarak yarın itibarıyla (iç hatlarda) en pahalı ekonomi (uçak) bileti 299 lira olacak. En pahalı diyorum, bunun altında uçanlar da olabilir. Ona bir itirazım yok. Onlar tamamen kendi verecekleri kararlardır" dedi.


Yıldırım, uçak biletlerine tavan fiyat uygulamasına ilişkin düzenlediği basın toplantısı öncesi Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve THY Genel Müdürü Temel Kotil'in de aralarında olduğu Atlasjet, Borajet, Pegasus, Onur Air ve Sunexpress yöneticileriyle bir araya geldi.


Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldırım,  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün bir süredir sektör temsilcileriyle bir araya gelerek uçak bilet fiyatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunduğunu söyledi.


Vatandaşların yakın zamana yönelik bilet alışverişlerinde fiyatların artmasına yönelik şikayette bulunduklarını belirten Yıldırım, konuya ilişkin ortak bir noktaya ulaştıklarını...