17 / 05 / 2024

En Service Danışmanlık iletişim

En Service Danışmanlık iletişim

En Service Danışmanlık Enerji Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

Advice Yours Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Advice Yours Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Gülşen tarafından kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güldoğan Şen tarafından kuruldu.

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Güray    Yılmaz, Gürkan Sururi Köse , Sibel Ayşe Dilişen tarafından kuruldu.

Yuanhe Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuanhe Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  200 bin TL sermaye bedeli  Varlık Şen tarafından kuruldu.

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Pekel ve Ömer Fahir Şen ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Han Ve Han Danışmanlık Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Han Ve Han Danışmanlık Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ruşen Batuhan Bayazıt tarafından kuruldu.

En Service Danışmanlık iletişim Haberi

En Service Danışmanlık iletişim

En Service Danışmanlık Enerji Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu.

En Service Danışmanlık Enerji Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1) Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşlara, işgücü temini sağlamak, alt taşeronluk yapmak veya alt taşeron bulmak, danışmanlık yapmak 2) Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak, 3) Her türlü kimyevi maddeler, petrol ve petrol türevleri, benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb, alımını, satımını yapmak yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesisleri kurmak. 4) Her türlü sıvılaştırılmış gazlar ve diğer gazların taşınması depolanması, muhafazası, dolum ve benzeri, tesislerini kurmak. Bu amaçla ihalelere katılmak, taahhüt işlerine...