02 / 05 / 2024

En Stil Sahibi Proje

En Stil Sahibi Proje

Türkiye’de moda dünyasının Oscar ödülü niteliğini taşıyan “3. Fashion TV Moda Ödülleri” töreni dünakşam gerçekleştirildi. Gedizler Yapı tarafından inşa edilen Ev’re, “Türkiye'nin En Stil Sahibi Projesi” ödülünün sahibi oldu.

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

Kiracısını mülakatla seçen ev sahibi için şok gelişme: 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istenebilir! 

Adana'da bir ev sahibi kiracısını mülakatla seçeceğini söyleyerek kiracı adaylarına dilini, dinini, ırkını ve hangi mezhepten olduğunu sordu. Kiracı bu olay üzerine şikayette bulunarak, ev sahibi ifadeye çağrıldı.

Ev sahibi olmak isteyenlerin en asgari sahip olması gereken gelir hesaplandı

Ev sahibi olma hayali kuranlar artan konut fiyatları nedeniyle her geçen gün hayallerinden vazgeçmek zorunda kalıyor. Öte yandan ev sahibi olmak isteyenler de aylık gelirlerinde ayırmaları gereken miktarı araştırıyor. İşte merak edilen miktar...

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!

Stil sahibi erkeklerin tercih ettiği marka Pierre Cardin sezon sonu ürünlerde yüzde 50 indirimle satışlara başladı. Online satış mağazası üzerinde başlayan kampanyada tişört, gömlek, pantolon ve ceketler ücretsiz kargo imkanıyla satın alınabiliyor. 

Modanisa’da 2022-23 Sonbahar/Kış Yeni Sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim. İşte Modanisa'nın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

İnancına göre bir giyim tarzı benimsemiş kadınlara istedikleri gibi görünüp iyi hissetmeleri için stil sahibi alternatifler sunan Modanisa’da Sonbahar/Kış Yeni Sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim sunuyor. İşte Modanisa'nın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Volkswagen Yeni T-Roc fiyatlarında son dakika! Düşük yakıt tüketimi, yüksek performans! 12 Haziran 2022 fiyat listesi

Volkswagen Yeni T-Roc, iç tasarımındaki krom ve parlak siyah yüzeylerle yüksek kalite sunarken, stil sahibi kompakt SUV'ler arasında en çok tercih edilen araçlardan oluyor. En ucuz Volkswagen Yeni T-Roc kaç TL? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Yeni T-Roc fiyatlarında son dakika! Stil sahibi kompakt SUV! 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Yeni T-Roc, tamamen yenilenmiş iç mekanıyla ön plana çıkıyor. Stil sahibi kompakt SUV'ler arasında yer alan T-Roc, en çok merak edilen otomobillerden. Peki Volkswagen Yeni T-Roc Mayıs 2022 fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Volkswagen Yeni T-Roc ne kadar? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Bill Gates, ABD'nin en büyük toprak sahibi oldu!

Microsoft’un kurucusu ve milyarder Bill Gates, toplamı 1 milyon kilometrekareye yaklaşan tarım arazileriyle birlikte ABD'deki en büyük tarım arazisi sahibi oldu.

Dar gelirli tarihin en düşük faiz oranıyla ev sahibi olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: "Asgari ücretli, dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak bir modelin finasman altyapısını tamamladık. 20 yıl vadeyle ve bugüne kadar Türkiye'de uygulanmış tarihin en düşük faiz oranı ile kira öder gibi ev sahibi olacaklar." dedi...

En az 393 TL taksitle ev sahibi olma şartları!

TOKİ'de Ekim ayı fırsatları devam ederken vatandaşlar ucuz konut kampanyalarını araştırmaya başladı. İşte en az 393 TL taksitle ev sahibi olma şartları...

Mersin'de 50 yıllık yolu kapatan arazi sahibi: Benim en doğal hakkım!

Mersin Erdemli'de geçtiğimiz günlerde vatandaşların 50 senedir kullandığı yolun özel mülk nedeniyle kapatılmasının ardından arazi sahibi Hasan Solaklı (38), yolun geçtiği bölgenin tapulu alanına girdiğini söyleyerek, "Bu en doğal hakkım" diye konuştu.

Gülşen Londra'dan ev almak için Zorlu'daki dairesini satıyor!

Müzik çalışmalarına Londra'da devam eden Gülşen, ev sahibi olmak için harekete geçti. Ünlü popçu, bunun için de geçtiğimiz yıllarda 15 milyon liraya satın aldığı Zorlu'daki dairesini 30 milyon liraya satışa çıkardı..

En Stil Sahibi Proje Haberi

En Stil Sahibi Proje

Gedizler Yapı’nın markalı konut sektöründeki ilk projesi Ev’re, bu yıl 3. düzenlenen Fashion TV ödüllerinde ‘Türkiye’nin en stil sahibi projesi” ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin tek moda ödülleri olan “3.Fashion TV Moda Ödülleri” Ece Vahapoğlu ve Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunda, Billionaire İstanbul’da gerçekleştirildi. 

Ödül gecesinin görüntüleri  202 ülkenin Fashion TV ekranlarında yayınlandı, 28 ayrı kategorinin kazananlarıyla birlikte ödül alan Ev’re konut projesi 202 ülkenin ekranlarında adından söz ettirmiş oldu.


Ev’re projesi, en iyi sosyal alan kurgusu, en iyi peyzaj kurgusu, en konforlu yaşam alanları çözümleri ile “en stil sahibi proje” ödülünün sahibi oldu. 


55 bin metrekare arazide gerçekleştirilen projenin yüzde 90’ı yeşil alandan oluşuyor. Çevreye ve doğaya önem veren Ev’re projesinin konsepti, arsasında bulunan 35 yıllık fıstıkçamı ağaçlarına göre projelendirildi. 

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezlerinden...