18 / 05 / 2024

En Temiz Organize Sanayi Bölgesi

En Temiz Organize Sanayi Bölgesi

Çevrenin korunması ve geliştirilmesi konusunda başarılı çalışmalar ve uygulamalar yürütmekte olan belediye ve sanayi tesislerine yönelik düzenlenen yarışma 7 kategoriden oluşuyor

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

Borsa İstanbul yüzde 105 ile dünyada en fazla kazandıran borsa oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğince hazırlanan “Türkiye Sermaye Piyasası 2022” raporuna göre, Borsa İstanbul, 2022’de dünyadaki organize borsalar arasında, dolar bazında yüzde 105 ile en fazla kazandıran borsa oldu.

2022'de en çok onlar rağbet gördü! İşte nedenleri

2022'nin En İyi Robot Süpürgeleri, telefonunuzdaki tek bir düğmeye dokunarak evinizi temiz ve çöpten uzak tutmanıza yardımcı olabilir. Peki elektrikli robot süpürgeler neden bu kadar tutuldu. işte detaylar...

Giysilerin ömrünü uzatan hassas programlar! İşte Grundig çamaşır makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Çamaşır makinelerinden beklenen özeliklerin başında, çamaşırlara zarar vermeden en temiz hijyen ile yıkaması geliyor. İşte bu yönde iddialı Grundig çamaşır makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

En yaşanır kentler Kuzey Avrupa Ülkeleri'nde!

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

Cihanbeyli Organize Sanayi Bölgesi'nin proje ve tahsis işi tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cihanbeyli'nin yıllardır hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’nin proje ve tahsis işi bitti. En kısa sürede sonuç alacağız" dedi...

Park Yaşam Santorini'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

İzmir’in en temiz havasının bulunduğu lokasyonda, 74.000 metrekarelik inşaat alanına sahip, Park Yaşam Santorini İzmir projesinde lansman dönemi başladı.

TİKA'nın Tayland'da restore ettiği camiye ödül!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) geçen yıl Tayland'da restore ettiği Bang Uthit Camisine belediye tarafından En Temiz Mabet Ödülü verildi.

Türkiye’nin en güzel 10 köyü!

Şehirden, gürültüden, betondan, kirli havadan bunalmadınız mı? Huzurun, doğal yaşamın, temiz havanın ve yöresel lezzetleri tadacağınız Türkiye’nin en güzel köyleri sizi bekliyor. “Orada bir köy var uzakta” demeyin, hazırlığınızı yapıp yola çıkın.

İMES Sanayi Sitesi'nde 78 fabrika inşaat aşamasında!

İstanbul Dudullu'da bulunan İMES Sanayi Sitesi'nin büyüyen sanayicilere yetmemesinden ortaya çıkan ihtiyaçla projeye dönüşen İMES Organize Sanayi Bölgesi (İMES OSB); 103'ü faal, 78'i inşaat aşamasında ve 34'ü de proje aşamasındaki fabrikayı bünyesinde barındırıyor.

Wolfgang Sobotka: Hitler'in doğduğu ev yıkılmalı!

Avusturya İçişleri Bakanı Wolfgang Sobotka, Hitler'in doğduğu evin yıkılması gerektiğini belirterek, "Bana göre yıkım en temiz çözümdür" dedi.

Adolf Hitler'in evi yıkılıyor mu?

Avusturya Sosyal Demokrat Partili Sobotka, Adolf Hitler'in doğduğu evin kamulaştırılması amacıyla hazırlanan yasa tasarısında son aşamaya gelindiğini söyledi. Sobotka, ''Bana göre yıkım en temiz çözümdür."dedi.

En Temiz Organize Sanayi Bölgesi Haberi

En Temiz Organize Sanayi Bölgesi

“Temiz Türkiyem Yarışmasında'' En Temiz Kent kategorisinde, Büyükşehir belediyeleri kategorisi, nüfusu 50 bin ile 750 bin arasında olan belediyeler kategorisi, nüfusu 10 bin ile 50 bin arasındaki belediyeler ve büyükşehir ilçe belediyeleri olmak üzere 4 kategoride düzenliyor.


EN TEMİZ SANAYİ TESİSİ KATEGORİLERİ


“Temiz Türkiyem Yarışmasında'' En Temiz Sanayi Tesisi kategorisi de, çevreye kirletici etkisi yüksek olan tesisler, çevreye kirletici etkisi olan tesisler olarak 2 kategoride değerlendirilecek.


“En Temiz Organize Sanayi Bölgesi” kategorisinde ise ülke genelindeki Organize Sanayi Bölgeleri arasında değerlendirme yapılacak.


En temiz kent yarışmaları kapsamında belediyeler, atık yönetimi, atıksu/arıtma, hava yönetimi, iklim değişikliğiyle mücadele, büyük endüstriyel kazaların önlenmesi ve acil müdahale, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolü konularında yürüttükleri çalışmalar değerlendirilerek seçilecek.


En temiz sanayi tesisi ve en temiz organize sanayi bölgesi...