13 / 05 / 2024

en tred dekorasyon ürünleri

en tred dekorasyon ürünleri

Mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlattı. İşte en moda ev dekorasyon ürünleri...

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Gülşen tarafından kuruldu.

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Semih Çeçen tarafından kuruldu.

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Mete Akyüz ve Şenol Kaya ortaklığında kuruldu.

Mimari tasarım ve dekorasyon çözümleri dijitale taşındı! 

Koronavirüs salgını ile birlikte okul ve ofislerin evlere taşınması, yaşam alanlarında dönüşümü kaçınılmaz hale getirdi. Mimari tasarım ve dekorasyon çözümlerinin dijitale taşınması kuşkusuz bu dönüşümün en büyük yardımcısı oldu. 

Mimar Emel Balcı: Türkiye'nin en popüler dekorasyon trendi avangart!

Yurt dışında yaygın olarak uygulanan dekorasyon yöntemi olan ‘TOUCHING’in (Mimari Dokunuş)  3 yıldır Türkiye’deki öncüsü ve uygulayıcısı  olan Yüksek Mimar Emel Balcı  Türkiye’deki en popüler dekorasyon trendinin “avangart” olduğunu belirtti...

Emart Yönetim ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emart Yönetim ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Şen, Ercan Balta ve Mert Demirlek ortaklığında kuruldu..

Şen Dekorasyon Ahşap İnşaat Taahhüt Hayvancılık Gıda Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Dekorasyon Ahşap İnşaat Taahhüt Hayvancılık Gıda Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şen tarafından kuruldu.

Dünyanın dekorasyonu en iyi mekanları belli oldu!

INSIDE Dünya İç Dekorasyon Festivali'nde en iyi dekorasyona sahip mekanlar açıklandı. Türkiye'den çok az kişinin bildiği bir yer girdi.

Dantem İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dantem İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erşen Diker tarafından kuruldu. 

TURYAP, Almanya'da ofisler açacak!

Turyap, franchise görüşmelerini sürdürüyor. Franchise giriş bedeli şehirlere göre değişiyor. Açılan her yeni ofisin büyüklüğüne göre değişen bir dekorasyon ve tabela harcaması yapılması gerekiyor.

İşte dünyanın en sıra dışı evi!

Mimari tarzla bütünleşen dekorasyon algısı bu evle yıkılıyor. Klasik bir depo olarak gözüken bu binanın içi görenleri şaşkına çeviriyor. İşte sıra dışı evi...

Dekorasyon mutlulukla bağlantılıdır!

Mimar Akşen Zincircioğlu, “Dekorasyon, yaşanan mekanların kullanım amaçlarına uygun olarak en verimli, estetik ve sanatsal bir şekilde düzenlenmesidir. Dekorasyon profesyonellik ve tecrübe gerektirir” dedi.

en tred dekorasyon ürünleri Haberi

en tred dekorasyon ürünleri

Renkler




Nerede doğal malzemeler, doğal tablolar, halı, perde ve örtüler varsa evinize iliştirebilirsiniz.




Bir de bunlara eşlik eden altın ve gümüş renkli tasarımlar var ki işte tam da 2015 moda renkleri.




Bu sene tamamen organik renkler moda. Ahşap tonları, yeşiller, beyaz ferahlığı, su saydamlığı, gökyüzü mavisi, bulut grisi.