19 / 05 / 2024

en uygun araç kredisi hangi bankada

en uygun araç kredisi hangi bankada

Araba almak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Başlatılan kampanya kapsamında düzenli ödeme talep edilmeden 220 bin TL verilecek.

En uygun konut kredisi Nisan 2024! Yeni ev alacaklar için konut kredisi kampanyası var mı? Konut kredisi faiz oranları..

Yeni ev alacak binlerce kişi son dakika banka banka konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki en uygun konut kredisi hangi bankada? İşte 2 Nisan 2024 konut kredisi faiz oranları...

İstanbul'da en uygun konut nerede? İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en düşük olduğu üç ilçe...

İstanbul'da yaşamak isteyenler konut fiyatları bakımından İstanbul'un en uygun ilçelerini araştırıyor. İşte İstanbul'un en uygun ilçeleri...

En uygun konut kredisi veren banka Mart 2024! Tek tek açıklandı! Hemen aylık taksitlere ve faizlere bakın!

Kredi alacak kişiler, en uygun konut kredisi veren banka araştırmasına başladı. Peki en uygun konut kredisi veren banka hangisi? 1.5 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları 1 Mart 2024...

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Araba almak isteyenlere haber Dacia'dan geldi! İşte en uygun fiyatlı Dacia modeli!

Dacia'nın en uygun fiyatlı otomobili piyasaya çıkıyor ve bu araç, araba almak isteyenlerin beğenisini kazanacak. Araçta bulunan donanım özellikleri göz dolduruyor.

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Alman kalitesinde üretilmiş ve kendisini kanıtlamış ''Steiner fön makinesi'' Türkiye satış fiyatları merak ediliyor. İnternette araştırma yapan vatandaşlara özel fiyat araştırmasını haberimizden okuyabilirsiniz. Peki Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch kendini kanıtlamış ve yılların tecrübesi ile tekrar karşınıza çıkıyor. Beyaz eşya denildiğinde ismi kadim bir geçmişe sahip olan markanın buzdolapları da fiyatı araştırılan ürünler arasında. Peki Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi Mart ayında da fiyatı merak edilen ürünler arasında. Bir evin vazgeçilmezi olan çamaşır makineleri için en uygun fiyatlı olanı boşuna aramayın Biz sizin için araştırdık. Peki Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arnica Demli Rose Çay Makinesi en uygun fiyata nerede, ne kadara satılıyor? İşte Arnica 9 Mart 2023 fiyat listesi

Çay makinesi almak isteyenler dikkat! Arnica Demli Rose Çay Makinesini sizin için en uygun fiyata alabileceğiniz yeri araştırdık. İşte ürünün fiyat listesi ve özellikleri..

Klasik altın alyanslarda çılgın kampanya! En uygun alyans ne kadar? Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi

Koçak, 14 ayar altın alyans fiyatlarında çılgın kampanya başlattı.  Bu kapsamda binlerce kişi ''en uygun alyans fiyatı ne kadar?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi.

Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

 Vestel Buzdolabı Hem üstün ve son teknoloji fonksiyonlar hem de temizlik açısından piyasada ön planda tutulan Vestel için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

 Bosch Bulaşık Makinesi özellikleri ve yapısı itibari ile evlerin ve hanımların vazgeçilmezi oluyor. Çalışma verimi Şubat ayı için fiyat araştırmasına neden oldu.  Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

en uygun araç kredisi hangi bankada Haberi

en uygun araç kredisi hangi bankada

Pek çok kişinin en büyük hayali yeni bir araba sahibi olabilmek fakat ekonomik sıkıntılar sebebiyle araç alabilmek artık imkansız bir duruma geldi. 

400 bin TL'ye dayandı

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dolar kurunun geçtiğimiz seneden beri seyrettiği dalgalı grafik dünyaca ünlü markaların ülke pazarında hangi fiyatlar üzerinden satış yapacaklarını bilememesine sebep oldu. Gündemden düşmeyen dolar kuruyla beraber artan ve düşen fiyatlar vatandaşların da kafalarını karıştırdı. Araç almak isteyenlerin yakından takip ettiği sıfır kilometre araçlarda ne uygun fiyatlı olanın 400 bin liraya kadar gelmesi otomobil hayali kuranları da üzdü. Fakat bu sürece sessiz kalmayan bankalar vatandaşlar için yeni kampanyalar başlattı. 

Bu bankalardan bir tanesi de Vakıfbank. Peki Vakıfbank'ın taşıt kredisi kapsamında başlattığı kampanyanın detayları neler? Vakıfbank ne kadara kadar taşıt...